Eldurrant Bayer Zsolt agya: Végeláthatatlan káromkodásba kezdett a pénteki balhé után

Bayer Zsolt szerint nem kellene húzogatni az oroszlán bajszát – jelentsen ez akármit is.

Rég volt (?) már ilyen: kifakadt a minap Bayer Zsolt. A fideszes publicista a blogján szállt bele Törley Katalinba, Puzsér Róbertbe, Bedő Dávidba és Orosz Annába. Mint írta,

örüljenek, „hogy nem lettek p0fán vágva”.

Bayer annak apropóján kezdett végeláthatatlan káromkodásba, hogy szerinte „ezek az ócska gazemberek” az okai annak, hogy balhé tört ki a tömegrendezvényeken a „provokációjuk” nyomán.

Balhé volt március 15-én

Mint írtuk, a botrányos viselkedéséről híres Bede Zsolt fideszes propagandistának idén március 15-én sikerült szégyent hoznia az ünnep méltóságára.

Történt ugyanis, hogy pénteken egy szórakozóhelyen „lelki Békemenet” elnevezésű eseményt szerveztek a fideszes zsurnalisztáknak, amelyen megjelent a Momentum két politikusa, Orosz Anna és Bedő Dávid is. Céljuk az volt, hogy kérdéseket tegyenek fel a kormánypárti újságíróknak, és azokra választ kapjanak.

Az ellenzéki képviselők egy „Ki a valódi felelős?” feliratú, a ped0filbotrányra utaló pólót próbáltak átadni Bayer Zsoltnak, azonban hirtelen útjukat állta Bede.

Kitépte az ellenzékiek kezéből a pólót, majd letépte Bedő kokárdáját, és le is köpte őt. Ezután lehazaárulózta és „svéd”-nek nevezte Bedőt, valamint v€réssel fenyegette meg a képviselőt.

Amikor kifelé indult a két ellenzéki politikus a rendezvényről, Orosz Annához is akadt pár „jó szava”. Büd*s kxrvának nevezte őt, és takarodásra szólította fel őt.

A felvételt az erős gyomorral rendelkező olvasók a Facebookon nézhetik meg.

Bayer Zsolt kifakadt

A publicista úgy fogalmazott:

„És ne szemétkedjenek legközelebb, ne húzogassák az oroszlán bajszát – vagy ha mégis, akkor utána ne picsogjanak a következményeken, hanem kussoljanak. Világos?”

Arról azonban már nem írt, hogy a hatóság lépett a történtek kapcsán.

Az önmagát újságírónak képzelő Bayer Zsolt írása nem csak a leírtak miatt, hanem a szövege szerkezete miatt is figyelemre méltó. Súlyos szakmaiatlanságról árulkodik ugyanis a tagolás érdemi hiánya, illetve a helyesírási, mondatszerkesztési hibáktól hemzsegő szöveg, illetve a szövegben hagyott elgépelések.

Részlet Bayer Zsolt helyesírási, mondatszerkesztési hibáktól és elgépelésektől hemzsegő, kisilabizálhatatlan szövegéből. (Forrás: Bádog blog)

Kapcsolódó: Lépett a rendőrség az őrjöngve köpködő Fidesz-propagandista ellen, aki Bedő Dávid kokárdáját is letépte

A rendőrségi közlemény szerint összesen 42 embert igazoltattak, és 2 embert jelentettek fel rendzavarás miatt az ünnepnappal összefüggésben.

A személy megnevezése nélkül körülírt, „interneten megjelent felvétel alapján” hivatalból eljárást indítottak egy belvárosi szórakozóhelyen történtek miatt is. A leírás alapján megállapítható, hogy Bede ellen intézkedtek a rendőrök.

Mindenesetre Bayer ismét válogatott káromkodással kommentálta a történteket, és „természetesen” ismét „a másik oldal” a ludas.

(badog.blogstar.hu /Nyugati Fény nyomán)

Valódi Hírek