Lépett a rendőrség az őrjöngve köpködő Fidesz-propagandista ellen, aki Bedő Dávid kokárdáját is letépte

Ezzel átlépett minden határt.

Bede Zsolt korábban is vállalhatatlan dolgokat művelt

Ismert, hogy a Bede Zsolt névre hallgató, a kormánypárti politikusok közt mély tiszteletnek (sic!) örvendő szélsőjobboldali Fidesz-propagandista és provokátor már számtalanszor okozott hatalmas botrányt. Néhány éve arra egy tüntetésen odáig merészkedett, hogy megütött egy DK-s önkormányzati képviselőt, de egy alkalommal Hadházy Ákos autójának motorháztetőjére is rátehénkedett, miközben eljátszotta, hogy elütötte őt az ellenzéki képviselő.

Bede Zsolt elképesztő őrjöngést rendezett

Az idei március 15-én is sikerült szégyent hoznia az ünnep méltóságára. Történt ugyanis, hogy pénteken egy szórakozóhelyen „lelki Békemenet” elnevezésű eseményt szerveztek a fideszes zsurnalisztáknak, amelyen megjelent a Momentum két politikusa, Orosz Anna és Bedő Dávid is. Céljuk az volt, hogy kérdéseket tegyenek fel a kormánypárti újságíróknak.

Az ellenzéki képviselők egy „Ki a valódi felelős?” feliratú, a ped0filbotrányra utaló pólót próbáltak átadni Bayer Zsoltnak, azonban hirtelen útjukat állta Bede. A fideszes kultúrbarbár kitépte az ellenzékiek kezéből a pólót, majd letépte Bedő kokárdáját, és le is köpte őt. Ezután lehazaárulózta és „svéd„-nek nevezte Bedőt az Orbán-imádó kultúrpotentát, és v€réssel fenyegette meg a képviselőt.

Amikor kifelé indult a két ellenzéki politikus a rendezvényről, Orosz Annához is akadt pár „jó szava”. Büd*s kxrvának nevezte őt, és takarodásra szólította fel őt.

A felvételt az erős gyomorral rendelkező olvasók >>ITT<< tekinthetik meg.

Lépett a rendőrség

A Telex kérdésére adott válaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról írt, összesen 42 embert igazoltattak, és 2 embert jelentettek fel rendzavarás miatt az ünnepnappal összefüggésben. A személy megnevezése nélkül körülírt, „interneten megjelent felvétel alapján” hivatalból eljárást indítottak egy belvárosi szórakozóhelyen történtek miatt is. A leírás alapján megállapítható, hogy Bede ellen intézkedtek a rendőrök.

Az eljárás részleteiről több információt nem osztott meg a rendőr-főkapitányság.

Valódi Hírek