Itt a vége? Olyan dolog bukott ki Várkonyi Andreáról, amire végképp nem számítottunk (+videó)

Várkonyi Andrea talán elfelejtett fizetni?

Várkonyi Andrea évekkel ezelőtt nyilatkozott arról, hogy milyen érzés közös klubba tartozni Sharon Stone hollywoodi színésznővel.

Mészáros Lőrinc felesége büszkén újságolta, hogy a Mensa HungarIQa tagja lett, azaz az intelligenciája messze meghaladja az átlagos szintet.

KAPCSOLÓDÓ: Ha egyetlen hírt olvasol el a héten Mészáros Lőrincről, ezt mentsd le magadnak!

A felcsúti first lady IQ-szintjéről pontos információk nincsenek, ám mivel az említett amerikai filmcsillagé 153, így arra lehet következtetni, hogy Várkonyié is hasonló értéket mutat.

A tesztet mellesleg bárki elvégezheti és taggá válhat. A Mensa ugyanis egy nemzetközi egyesület, körülbelül 150 ezer tagot számlál, akik a világ különböző pontjairól származnak.

A Mensa HungarIQa az egyesület hazai tagszervezete, amely klubként fogja össze a magas intelligenciahányadossal rendelkező embereket. Közös programokat biztosít a számukra, például kirándulást, színházlátogatást, külföldi utakat.

Feltétel az éves tagdíj befizetése, és

elképzelhető, hogy Várkonyi erről megfeledkezett.

Az üzletasszony klubtagságáról ugyanis nemrég múlt időben beszélt az Mensa HungarIQa elnöke, Kovács Katalin.

Ő a Fókuszban azt részletezte, hogy több híres tagjuk is van. Mint mondta, róluk csak akkor beszél, ha az érintett híresség a tagságáról már kommunikált a nyilvánosság előtt.

„Ilyenek például Michelle Wild, Vitray Tamás, és korábban tagunk volt Várkonyi Andrea is”

– fogalmazott Kovács Katalin.

Videó a Mensa HungarIQáról:

(story.hu nyomán)

Valódi Hírek