Mindennek vége? A legrosszabb hírek érkeztek Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról

Kitálalt a jósnő.

Nagy titkolózásba fogott magánéletüket illetően Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc. A pár még 2021 szeptemberében kelt egybe, esküvőjük pedig igazán pompásra sikerült. Még a világhírű Rod Stewart is dalra fakadt az eseményen, ahol egy minikoncerttel kedveskedett a friss házasoknak – ez akkor 1 millió dollárba, cirka 300 millió forintjába került az adófizetőknek.

A közelmúltban viszont szárnyra kelt a hír, hogy a Várkonyi-Mészáros házaspár kapcsolata válságba került, és arról is pletykáltak, hogy az egykori műsorvezető máris elköltözhetett az üzletembertől. Majd kiderült az is, hogy Várkonyi Andreának egy értékes balatoni ingatlan került a tulajdonába, ezzel kapcsolatban pedig megindultak a találgatások, hogy Várkonyi talán ebbe az ingatlanba költözött.

A Story magazin azonban most megkereste a sztárok jósnőjét, Müller Rózsát, aki kártyát vetett a házaspárnak, és megosztotta a nyilvánossággal, mit lát Mészáros és Várkonyi kapcsolatában.

„Várkonyi Andi és Mészáros Lőrinc kapcsolatának nagy valószínűséggel vége lesz.

A férje gyerekei sem kedvelik Andit, de nem szólnak bele az apjuk magánéletébe”

– árulta el a jósnő, hozzátéve,

Andi miatt fut majd zátonyra a kettejük kapcsolata,

hiszen – fedte fel a jósnő – még egy fiatalabb férfit is el tudna képzelni maga mellett.

„Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Mészárosba sosem volt szerelmes – azért választotta, mert érezte, hogy neki és a gyereke számára is ez lesz a legjobb. Bochkor sosem volt nősülős típus, Andinak pedig olyan férfi kellett, aki éjjel-nappal vele van, és teljesen felvállalja a lányával együtt. Bochkor nem egészen ilyen típus. Visszatérve Lőrincre és Andreára:

közös napjaik meg vannak számlálva, nem jósolok nekik túl sok időt”

– közölte Müller Rózsa jósnő.

Valódi Hírek