Ha egyetlen hírt olvasol el a héten Mészáros Lőrincről, ezt mentsd le magadnak!

Végre, ez is megtörtént!

Sokszor szóba kerül a közbeszédben, hogy már nem csupán a politikát uralja az Orbán-kormány, de a gazdaság zömét is kormányközeli szereplők dominálják. Ha ez nem lenne elég, a legnagyobb gazdasági hatalom mindössze néhány szereplő kezében összpontosul. Ebben a körben kiemelkedik a Nemzet Gázszerelője, Mészáros Lőrinc.

A felcsúti munkásemberből lett gigamilliárdos már régóta érdekelt a turizmusban. Ismert, hogy néhány éve Mészáros cége, az Opus Global bevásárolta magát Mészáros a legnagyobb magyar szállodaláncba, a Hunguest Hotelsbe, de ezen kívül is számtalan szállodai érdekeltséggel rendelkezik a felcsúti Don Juan, Várkonyi Andrea férje.

Idén február 20-án sikerült újabb bizniszbe kezdenie Felcsút motorjának: megalapította a Team Travel Kft.-t, amelynek főtevékenysége az utazásszervezés. Mészáros Lőrinc cége 20 millió forintos tőkével indult, és konferenciával, rendezvényszervezéssel és utazásközvetítéssel is foglalkozik – szúrta ki a 444.hu.

A cég tulajdonosa a Talentis Event and Marketing Kft. A vállalat ügyvezetője Balogh Ernő.

Az Orbán Viktor jóbarátjaként ismert nagyvállalkozó az új cégével valószínűleg a szállodai portfólióját bővíti azzal, hogy utazásszervezéssel is foglalkozik.

Valódi Hírek