Azonnal reagált Orbán bizalmasa, miután furcsa hírek terjedtek el Matolcsy Györgyről

Megszólalt a sajtófőnök.

Mint megírtuk, a Matolcsy György és Orbán Viktor közti belharc annyira elmérgesedett, hogy mostanra már nem állnak szóba egymással. Ez pedig a külföldi befektetőket is aggodalommal tölti el, inkább elkerülik Magyarországot. Kivéve persze a kínai és orosz oligarchákat.

A két fél között annyira megromlott a viszony, hogy a konfliktus részleteit ismerő, nevük elhallgatását kérő személyek a Bloombergnek arról számoltak be, hogy

már minden érdemi kommunikáció megszakadt Matolcsy és Orbán között.

Az üggyel kapcsolatban máris megszólalt Orbán sajtófőnöke, Havasi Bertalan, aki a tőle megszokott tömörséggel reagált a Bloomberg által közöltekre. A sajtófőnök azt állította, „álhír”, hogy Matolcsy és Orbán nem beszélnek egymással.

Megjegyezzük, a Magyar Nemzet nevű propagandalap a kegyelmi ügy kirobbanásakor arról írt, hogy Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg, ám az „álhír” miatt országos botrány tört ki, amelynek következtében Novák Katalinnak és Varga Juditnak is távoznia kellett a porondról. Ugyan részlegesen, de Balog Zoltán püspök is bejelentette lemondását a ped0filbotrányban való érintettsége okán.

„Ez egy álhír. A miniszterelnök továbbra is kiváló személyes kapcsolatot ápol Matolcsy Györggyel”

– közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az atv.hu-val arra a kérdésre, igaz-e, amit korábban a Bloomberg írt, miszerint Orbán és Matolcsy már nem is beszélnek egymással.

Kapcsolódó:

Egy korszak véget ért: Orbán Viktor örökre szakított egyik legfőbb bizalmasával

Valódi Hírek