Mi történt? Felcsaptak a lángok a BKV buszán, kiégett a Mercedes Óbudán (+videó)

A BKV busza péntek délután gyulladt ki.

Péntek délután kigyulladt egy BKV-busz Óbudán, a 160-as vonalon. A Facebookon közzétett felvételek tanúsága szerint a jármű hatalmas füstöt hagyott maga után.

Ahogy a III. kerület/Óbuda nevű csoportban írták,

a busz délután fél kettő körül már lángolt.

Az információk szerint a helyszínre siettek a mentők, valamint a tűzoltók, miközben a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt.

Éjszaka halálos lakástűz volt Zuglóban

Mi történt az elmúlt 24 órában? Nem ez volt az egyetlen tűzeset Budapesten. Éjfél előtt fél órával érkezett bejelentés a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságához arról, hogy lángok csaptak fel egy kétemeletes társasház földszinti lakásában, Budapest XIV. kerületében, az Ilka utcában.

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, majd hajnalban átvizsgálták az érintett lakás feletti ingatlanokat.

Az esethez a mentők is kiérkeztek, valamint a közműszolgáltató szakembereit is a helyszínre várták. A tűzoltói beavatkozás idejére a ház 12 lakásából 20 lakó hagyta el ideiglenesen otthonát. Ők alapos szellőztetés után visszatérhettek a lakásaikba.

A kigyulladt ingatlanban lomokat halmozott fel az ott lakó, ez pedig nehezítette a tűzoltók dolgát, továbbá elősegítette a tűz terjedését.

A tűzoltók oltás közben találták meg a lakásban élő középkorú nő holttestét.

(Katalin Demecs/Facebook/Nyugati Fény)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek