Valami készül? Orbán Viktor repülőre szállt, és már el is hagyta az országot

Orbán Viktor csütörtök reggel már az óceán túlpartjáról posztolt.

Washingtonba utazott Orbán Viktor, ahol csütörtökön Kevin Robertsszel, a Heritage Alapítvány elnökével egy panelbeszélgetésen vesz részt.

A kormányfő pénteken Donald Trumppal találkozik Floridában.

Ahogy a minap beszámoltunk róla, Donald Trump utolsó párton belüli előválasztási ellenfele, Nikki Haley republikánus elnökjelölt befejezte kampányát.

Miután Joe Biden elvitte a pálmát a demokrata szavazók körében a szuperkedden (kedden az USA több államában is előválasztások zajlottak), várhatóan a jelenlegi és a volt elnök csap majd össze novemberben az ország vezetői posztjáért.

Az amerikai előválasztási verseny március 12-én, kedden folytatódik Georgia államban. Továbbá március 8-án, pénteken az Egyesült Államokhoz tartozó Amerikai Szamoán élő republikánus szavazók jelölőgyűlésen választják ki, hogy kit akarnak elnökjelöltnek a novemberi választásokon.

Kapcsolódó: Szorul a hurok Trump körül, egy sor pert indítottak a kivágásáért

Miközben az USA lázasan készül az elnökválasztásra, Donald Trumpról érdekes megállapítást tett egy pszichológus. John Gartner elmondása szerint

az exelnökön a demencia jelei láthatók,

amíg Joe Biden esetében klasszikus öregedésről beszélhetünk.

A szakértő szerint Biden idős emberként a legrosszabb napján is sokkal jobb vezető, mint Donald Trump. Gartner kifejtette, hogy milyen következtetéseket vont le az exelnök viselkedéséből. Erről >>ITT<< írtunk részletesen.

Szijjártó Péter is átszelte az óceánt

A találkozóra a külgazdasági és külügyminiszter is elkísérte Orbán Viktort. A tárcavezető több fotót is posztolt a közösségi oldalán:

(Orbán Viktor/Facebook/Szijjártó Péter/Facebook/hirado.hu/Nyugati Fény)

Valódi Hírek