Elképesztő: Donáth Anna a Fidesz helyett megint a saját választási szövetségesét, a DK-t támadja

Ezúttal a DK kormányellenes plakátjai miatt akadt ki a Momentum elnöke.

Beszámoltunk róla, hogy nagyszabású országos plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció, hogy felvilágosítsák az embereket arról, hogy a bicskei pedofilbotrány fő felelőse Orbán Viktor.

A DK 800 óriásplakátot helyez ki szerte az országban,

Budapesten és vidéken egyaránt, minden megyében, városokban, falvakban, forgalmas utak mellett, de citylight plakátokkal is lehet majd találkozni. A Demokratikus Koalíció kampánya az ellenzéki oldalon nagyszabású akciónak számít, ugyanis sosem volt még ilyen volumenű kampányuk. Céljuk a megmozdulással, hogy minél több embernek megmutassuk a hatalom álszentségét és romlottságát.

Az ügyben most szükségét érezte a megszólalásnak a Momentum mutyigyanús körülmények között megválasztott elnöke, Donáth Anna is, aki szombaton egy Gyurcsány Ferenctől ellopott fényképet rakott ki az oldalára a DK plakátjáról, a kép alatt pedig hosszan gyalázta saját választási szövetségesét, a Demokratikus Koalíciót, akivel épp a napokban állapodtak meg az önkormányzati választások közös indulóiról.

Donáth a kirohanásában úgy fogalmaz: „hányingere van” a DK plakátjaitól, mert az szerinte „gyűlöletkeltő” és „feleslegesen bántó”. A Momentum elnöke szerint „politikailag és erkölcsileg is tarthatatlan”, hogy a DK a Fideszt teszi felelőssé a pedofilbotrány miatt.

Donáth Anna saját szövetségesét támadó posztja alatt sokat hangot adtak kritikájuknak:

„A jóérzésű ellenzékinek meg Donáth-tól van hányinegere, ahogy megállás nélkül a DK ellen kampányol. Tönkretette a 2022-es választást Márki nyilvános felkarolásával, úgyhogy hallgasson. Ne a DK-ra haragudjon, amiért nem neki jutott eszébe az óriásplakát ötlete.”

„Bravó Anna! bíráljuk csak a másik ellenzéki pártot! Hadd örüljön Orbán! Döntse már el végre, hogy kinek az oldalán áll!”

„Anna, te tényleg olyan félnótas vagy mint az öreged? Vagy csak elborított a mákszemnyi politikai dombodon a hatalom? Vagy téged is Orbán fizet?”

„Most nincs igazatok..(amúgy sosincs) gusztustalan hogy egy másik ellenzeki pártot támadtok”

Donáth Anna posztjához >>ITT<< tudsz hozzászólni.

Valódi Hírek