Ez kínos: Futótűzként söpör végig az interneten Magyar Péter videója Deutsch Tamásról

Erre biztosan nem számított.

Mi történt Mészároséknál?

Mint megírtuk, Orbán Viktorék Mészáros Lőrinc Balatonalmádiban található szállodájába vonultak el tanácskozni egy frakcióülés keretében a hét közepén. Itt döntött a Fidesz-frakció többek között arról, hogy kit jelölnek köztársasági elnöknek, miután Novák Katalin február elején belebukott egy megdöbbentő kegyelmi döntésbe.

Varga Judit bukása után Deutsch Tamás lett a „kiválasztott”

Kocsis Máté kormánypárti frakcióvezető ekkor közölte, hogy a Fidesz EP-listavezetője a párt elnökségének javaslata szerint Deutsch Tamás lehet. Hozzátette, a listavezető személyéről a választmány dönt majd.

Deutsch Tamás EP-listavezetői jelölését követően azonnal megszólalt Magyar Péter. Eredetileg Varga Juditot, az üzletember volt feleségét kívánta a Fidesz listavezetőnek indítani – e tervet azonban keresztülhúzta az elmúlt hetekben kirobbant pedofilbotrány.

Ismét megszólalt Magyar Péter

A kormánypártból kiugrott üzletember sokat sejtető bejegyzéssel jelentkezett kedden délután.

„A Fidesz Deutsch Tamást jelöli a »keresztény, konzervatív, polgári« jobboldal európai parlamenti listavezetőjének.
Ez a hagyományos jobboldali értékeket valló szavazóknak rossz hír és valóban a vég kezdete. Ugyanakkor jó hír is, mert a jövő valóban elkezdődik. Gyorsabban, mint bárki gondolhatta volna.🇭🇺🇭🇺🇭🇺”

– írta Magyar Péter bejegyzésében, amelyhez egy beszédes fotót is mellékelt a fideszes politikusról.

Terjed egy kínos videó Deutsch Tamásról

Magyar Péter pénteken ismét posztolt közösségi oldalán Deutsch Tamás EP-listavezetői jelölésével kapcsolatban, ám most egy egészen különös videót osztott meg a politikusról.

„A polgári oldal európai parlamenti listavezetője🥳 „

– írta Magyar Péter.

Videó:

(Magyar Péter/Facebook)

Valódi Hírek