Megáll az ész! Kajdi Csaba egészen meglepő dolgokat árult el az új családtagjáról

Kajdi Csaba köztudottan rajong a kiskutyákért.

Mint írtuk az influenszer kiskutyája komoly betegséggel küzdött, májtumora volt. A híresség imádta Sanyikát, akit tavaly novemberben veszített el.

Az ország Cylája nemrég Griseldát köszöntötte a családjában. A házikedvenc maltipoo, azaz a máltai selyemkutya és az uszkár keveréke. Az üzletember a Best magazinnak mesélt Griseldáról.

Mint mondta, kiskutyája végtelenül alkalmazkodó, csendes teremtés, bár kicsit kényes. Amikor gazdája oltásra vitte, kinyitotta a száját, rettenetesen ordított. A híresség bízik benne, hogy ahogy Griselda nő, a hisztik száma is csökken majd.

Cyla azt is elárulta, hogy

az új családtag egy kolumbiai üzletasszony után kapta a nevét,

akinek az életéről nemrég sorozat is készült Sofía Vergara főszereplésével.

Emlékezhetünk arra, hogy Cyla mindenhova magával vitte Sanyikát és ez minden bizonnyal Griselda esetében sem lesz másképp. A híresség imád utazni, így nem kétséges, hogy hamarosan a közösségi oldalain láthatunk képeket, videókat róla és kedvencéről, valamint egy-egy kiruccanásukról.

Kicsoda Kajdi Csaba?

A Visage modellügynökség tulajdonosa, influenszer. Dédszülei francia arisztokraták voltak. Instagram oldalán rendszeresen oszt meg történeteket mindennapjairól, utazásairól (CylaTours), kulturális témában (Cyla Kultúrpercek), valamint gasztronómiai témákban – írja a Wikipedia.

Gyermekként nyarait Nizzában és Párizsban töltötte. Tanulmányait PR és kommunikáció szakon végezte, majd a Magyar Televíziónál helyezkedett el. 2020-ban a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorának volt az egyik zsűritagja, mind a két évadban. A Kodolányi János Egyetemen végzett üzleti kommunikáció szakirányon, jelenleg az egyetemen óraadó.

Kapcsolódó:

Kajdi Csaba keményen beolvasott Novák Katalinnak: „Hát muci, ez speciel az a kérdés, amit úgy meg kellene mondani!”

Valódi Hírek