Veszélyben Magyar Péter élete? 24 órás védelmet javasoltak neki a biztonsági szakemberek

Magyar Péter hisz abban, hogy a nyilvánosság ereje megvédi.

24 órás védelmet javasoltak a biztonsági szakemberek Magyar Péternek, miután több fenyegetést is kapott amiatt, hogy a közösségi oldalán posztol az Orbán-kormány legféltettebb titkairól. Mint ismert, Varga Judit exférje a múlt héten jelentette be, hogy lemond az állami társaságokban betöltött posztjairól.

Friss Facebook-bejegyzésében arról írt, hogy hiszi, az igazság szabaddá teszi az embert. Mindemellett hálás a támogatásért és a pozitív üzenetekért. Veszélyben van az élete? Nézzük, mit ír erről.

Magyar Péter bejegyzését változtatás nélkül idézzük:

„Sokan kérdezik, hogy tényleg nem félek-e.

Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet mellett. Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt. Én továbbra is hiszem, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd.

Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És nyilván

még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra,

lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak. Hálás vagyok a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért. És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot.

Sokan kérdezik, miért kezdtem ezt el, mi a cél, hova szeretnék eljutni. Hiszek abban, hogy az igazság szabaddá tesz. Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött. 🇭🇺❤️🇭🇺

#nemfélünk”

Varga Judit korábbi férje terjedelmes interjút adott korábban a Partizán YouTube csatornáján. Már ott is pedzegette, hogy miért vágott bele mindabba, amit azóta látunk tőle a közösségi oldalán. Íme Gulyás Márton interjúja:

(Péter Magyar/Facebook/Nyugati Fény)

Kapcsolódó cikkek:

Most jön a java: Magyar Péter bivalyerős üzenetet küldött kedden délután minden magyarnak

Magyar Péter után borítottak a magas rangú kormányzati szereplők: Minden kiderült Rogán Antal mocskos ügyeiről

Magyar Péter akcióba lendült hétfőn délben: Itt az elsöprő bejelentés

Valódi Hírek