Brutális kórházi élményeiről számolt be a Nemzetiben súlyos balesetet szenvedett Szász Júlia

Szász Júlia elképesztő körülmények közt lábadozik.

„Kiabáló bácsik, fulladozó nénik – vagy fordítva. Mellettem Katalin combnyaktöréssel elmesélte az egész életét, informatika-tanár volt, a férje matematikus, Kijevben tanultak, sokat jártak színházba stb. Nagyon fáj neki. Nekem is.

Zsibbad az egész lábam, szúr, nyilall, semmit nem értek a fájdalomcsillapítók”

– írta Instagram-oldalán a Nemzeti Színházban súlyos balesetet szenvedett Szász Júlia. Az írást Traumatológia 4. este címmel osztotta meg követőivel.

A történetet azzal folytatta, hamarosan ki kell mennie a mosdóba, ami „hosszú és nehéz út lesz, egyedül nem fog menni”. Majd feltette a kérdést, hogy vajon akkor kérjen-e majd fájdalomcsillapítót, vagy inkább azonnal.

„De akkor nemsokára megint kell szóljak, és egy órán belül kétszer megnyomni a nővérhívót felér egy öngyilkossággal. (…) csak nehogy gondot okozzak, esetleg teher legyek. Az valóban szörnyű lenne. Mondjuk van kitől félni.

Az éjszakás nővérek nem sz*rral gurigáznak.

Néha az az érzésem, hogy csak fitogtatják a hatalmukat, hogy ők a Segítő Istenek, akik csak akkor nyújtják ki a kezüket, ha jól viselkedünk – vagy jön a »ejnyebejnye drágám, tessék ezt abbahagyni, vagy lekötözöm«. Részben jogosan.

Emberfeletti, amit csinálnak, és az öregek tényleg kezelhetetlenek”

– fűzte hozzá.

Megírtuk, hogy tavaly novemberben baleset miatt félbe kellett szakítani a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia előadását. Két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérültek, őket kórházba kellett szállítani. Azóta kiderült, műtétre volt szükségük, de állapotuk szerencsére stabilizálódott.

Szászt azóta hazaengedték a kórházból. Úgy tudni, a két színész a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről zuhant több métert, és olyan súlyos sérüléseket szenvedhettek, hogy felépülésük több hónapig is eltarthat.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek