Friss hírek érkeztek a Nemzeti Színház előadásán megsérült Szász Júliáról

Mielőbbi felépülést kívánunk!

Megírtuk, hogy baleset miatt félbe kellett szakítani a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia előadását. Két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérültek, őket kórházba kellett szállítani. Azóta kiderült, műtétre volt szükségük, de állapotuk szerencsére stabilizálódott.

Szászt azóta hazaengedték a kórházból. Úgy tudni, a két színész a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről zuhant több métert, és olyan súlyos sérüléseket szenvedhettek, hogy felépülésük több hónapig is eltarthat.

A színház vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila a történtek után posztjáról lemondott, ugyanakkor Csák János kulturális és innovációs miniszter a vizsgálat lezárultáig nem fogadta el lemondását.

Legutóbb Miller Dávid árult el részleteket Száz Júlia állapotáról, aki azt mondta, tartja vele a kapcsolatot, de nincs jól.

„Beszéltem vele, kommunikál, csak nincs jól”

– mondta a műsorvezető.

A Blikk most arról írt, hogy a Nemzeti Színházban történt baleset következtében megsérült

Szász Júliát kiengedték a kórházból.

Úgy tudni, a színésznő már otthonában lábadozik. Minderről a Semmelweis Egyetem számolt be közleményében. Az intézmény tudatta, Szász Júlia elhagyhatta a kórház traumatológiai osztályát.

Valódi Hírek