Mi a frász történik? Balázsék adásából törölték a kormánykritikus mondatokat

Kiderült, miért nem lehet a reggeli adásban a ped0filbotrányról beszélni

Több hallgatónak is feltűnt, hogy a streamingoldalakra felöltött adásrészekből

kimaradtak a műsorvezető kormánykritikus megszólalásai.

Sebestyén Balázsék szerda reggeli adásában ugyanis szó volt a bicskei ped0filbotrányról. Ahogy a péntekre meghirdetett Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért című tüntetés is.

A műsorvezető a saját véleményét is kifejtette a témában. Egy hazai celebekkel és influenszerekkel foglalkozó fórumon viszont egy felhasználó arról írt, hogy a Youtube-ra és a Spotifyra feltöltött adásokból kimaradtak azok a részek, amelyekben a műsorvezető a kormányt kritizálta.

Sebestyén végül a csütörtök reggeli adásban próbálta megmagyarázni a történteket

„Ennek nagyon egyszerű oka van.

Az az oka, hogy borzasztóan elvenné a fókuszt arról, ami valójában fontos.

A fontos az, hogy itt jogszabályi változtatások legyenek, hogy minél nagyobb reflektorfényt kapjon ez az ügy.

És a gyerekek, akik tényleg elszenvedői és bajban vannak, azok valamilyen élethelyzetbeli változást és minőségbeli javulást éljenek át úgy, hogy lesz változás. Ha az én mondataimat politikai pártok, sajtóorgánumok a zászlajukra tűzik.

És kiragadva, nem értve az egész szöveget, nem kontextusában nézve, hogy mit mondok, hanem egy-egy mondatot az ő vitorlájukba befogva felhasználnak politikai célokra, az egész egyszerűen csak árt az ügynek”

– fejtette ki.

Megírtuk, hogy betelt a pohár hazai influenszerknél, ezért úgy döntöttek, hogy péntek este óriási tüntetést szerveznek a Hősök terére. Baukó Attila, művésznevén Azahriah, Pottyondy Edina, Osváth Zsolt, Gulyás Márton, valamint a Nemakarokbeleszólni és a Fókuszcsoport készítői bejelentették:

tüntetést tartanak február 16-án, pénteken este hat órakor a Hősök terén.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek