Újabb hatalmas botrány érik: Megszólalt a népszerű színész a Nemzetiben történt brutális baleset után (+videó)

Epres Attila fontos részletre mutatott rá Vidnyánszky Attila veszélyes díszletével kapcsolatban.

Mint ismert, a Nemzeti Színházban novemberben történt súlyos baleset után Vidnyánszky Attila, az intézmény igazgatója is komoly sérülést szerzett a február eleji Petőfi Zenei Díj – Életmű Gálán. Vidnyánszky a színpadról lefele sétálva esett el, bokarögzítőt kapott a helyszínen, majd mentő szállította el. Az információk szerint a felépülése sok időt vesz majd igénybe, a rehabilitáció hónapokig húzódhat.

Megszólalt Epres Attila

Epres Attila népszerű szinkronszínész, akit többek között a Szomszédok című sorozatból is ismerhetnek a nézők, a Magyar Hang Kultúrtáj című podcastjében beszélt a történtekről.

Epres Attila Vidnyánszky Attila

Megszólalt Epres Attila a veszélyes díszletekről

Mint mondta, nem lett volna szabad engedélyezni a díszlet felépítését a színházban.

A díszletről mellesleg Szász Júlia, a megsérült színésznő is úgy nyilatkozott korábban, hogy veszélyes, vigyázniuk kell magukra és egymásra.

A művész Horváth Lajos Ottóval a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről

zuhant négy métert hátrafelé.

Epres részletezése szerint a díszlet túllógott a vasfüggönyön, az pedig szabálytalan, így nem is épülhetett volna meg. Utóbbi a színházak tűzvédelmi rendszerének fontos részét képezi, egy esetleges tűz esetén falat emel a színpad és a nézőtér közé.

Mi történt a színészekkel?

A megsérült színészek közel 3 hónap alatt még nem kaptak kártérítést, holott műtétre volt szükségük, sőt, úgy tűnik, az idei évadban nem is térnek vissza a színpadra.

(Magyar Hang/YouTube/Nyugati Fény)

Valódi Hírek