Eljött, amitől sokan tartottak: Varga Judit exférje ismét megszólalt, és most Orbánról borított

Ez már a vég kezdete?

Varga Judit exférjének posztja után befellegzett Rogán Antalnak?

Mint beszámoltunk róla, Novák Katalin szombati lemondásával párhuzamosan Varga Judit exférje is megszólalt, miután a politikus visszavonult a közélettől. A volt igazságügyi miniszter EP-listavezető volt, így hiánya nagy veszteséget jelent a Fidesznek a kampányidőszak kezdetén.

Magyar Péter Varga Judot exférje a Partizánnak adott interjújában beszél

Magyar Péter elszabadította a poklot. Rogán Antalnak mennie kell?

Varga volt férje, Magyar Péter közvetlenül a bukott fideszes politikus lemondása után szólalt meg. Arról írt, hogy a ped0filbotrány valódi érintettjei „nők szoknyái mögé bújnak”, és nem akarja, hogy Magyarországon a Tónik, Barbarák és Ádámok szava legyen a mérvadó – utalt ezzel leplezetlenül Rogán Antalra és körére.

A miniszter exe vasárnap késő este a Partizánban szólalt meg, és nyíltan kimondta:

Rogánnak mennie kell.

Magyar Péter súlyos dolgot állít Orbánról

Magyar Péter a Partizán-interjú után hétfő délelőtti bejegyzésében arról írt: Varga Judit korábban kezdeményezte – a később korrupció miatt bíróság elé citált –Völner Pál felmentését az államtitkárok közül. A politikus volt nejének javaslatát azonban nem fogadta el a miniszterelnök – állítja a miniszter exe.

Kicsoda Magyar Péter?

Nagyanyja Mádl Teréz, Mádl Ferenc egykori köztársasági elnök testvére. Nagyapja a rendszerváltás előtti Magyar Televízió Jogi esetek című műsorában tevékenykedő Erőss Pál, a Legfelsőbb Bíróság egykori bírája volt. Édesanyja Erőss Mónika, aki korábban a Kúria főtitkára volt, 2020 áprilisától pedig az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese lett. 2006-ban vette feleségül Varga Juditot, három gyermekük született. 2023-ban elváltak – írja a Wikipedia.

Tanulmányait Budapesten és Hamburgban végezte, diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán szerezte 2004-ben.

(Magyar Péter/Facebook)

Valódi Hírek