Nincs megállás: Varga Judit exférje sokatmondó fotóval üzent mindenkinek

Varga Judit exférje beszédes sztorit osztott meg a Facebookon.

Mint ismert, szombaton lemondott Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter. A döntés annak apropóján született, hogy a két politikusnak nagy szerepe volt egy tavalyi megdöbbentő kegyelmi döntésben.

Ahogy beszámoltunk róla, Novák kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki tudott a volt intézményvezető botrányos viselkedéséről, a rá bízott gyermekek molesztálásáról.

A lemondás után Varga Judit exférje, Magyar Péter a közösségi oldalán jelentette be, hogy lemond mindkét állami társaságban betöltött pozíciójáról.

Az exférj a minap arról írt a Facebookon, hogy jól ismeri a rendszert, rövidesen beindul Orbán Viktor és Rogán Antal propagandagépezete, de meglátása szerint van egy pont, amikor már nincs hova hátrálni.

Magyar a Partizánnak adott friss interjújával robbantotta a bombát: elmondása szerint komoly változásokra van szükség, ha nem akarjuk, hogy a gyermekeink egy családi részvénytársaságban nőjenek fel.

Kapcsolódó: Varga Judit exférje ismét megszólalt, és most Orbánról borított

Friss Facebook-sztoriban reagált az eseményekre

Magyar a friss Facebook-sztorijában az István, a király című előadásból ragadott ki egy pillanatot, a fotóhoz pedig azt írta:

„Valakinek holnap le kell mondani hivataláról. Oh mondd, te kit választanál?!”

Valódi Hírek