Sermer Ádám: A Fidesz „gyermekvédő” pártelitje bizonyította be, hogy a NER valójában a ped0filokat óvja

Kőkemény véleményt alkotott a köztársasági elnök botrányos lépéséről.

Novák Katalin kegyelmi döntésének hatalmas visszhangja lett

Mint ismert, Novák Katalin köztársasági elnök tavaly kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének. A férfi tudott az intézményvezető botrányos viselkedéséről, az ott élő gyermekek molesztálásáról.

Novák döntése hatalmas felháborodást keltett országszerte, sőt, a szakértők szerint a lépés súlyos nemzetközi visszhangja lesz a döntésnek. Jól látható, hogy egyre több magyar követeli a köztársasági elnök lemondását, a hétfői rendkívüli parlamenti ülésen is téma volt Novák megdöbbentő döntése.

Sermer Ádám is megszólalt a botrányos döntést követően

Sermer Ádám, a Demokratikus Koalíció területi igazgatója a közösségi oldalán fűzött pár gondolatot a történtekhez.

Mint hangsúlyozta, a kegyelmi döntést semmilyen érv nem támasztja alá. A lépés igazolja, hogy amíg a NER marad, addig a Fidesz akár a saját ped0fil diplomatáját is megvédi – utalt Kaleta Gábor egykori perui nagykövet esetére.

Kiemelte, hogy bármennyire is fájdalmas és ijesztő, de

világos, hogy a pártállam következetesen védi a ped0filokat.

Kapcsolódó cikk: A DK pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Parlament elé

Idézzük Sermer Ádám bejegyzését:

„NERofília – a képmutatás rendszere

Ha lenne valami díj, amit a képmutatás miatt osztogatnának, azt most a pártállamfő – Novák Katalin biztosan megnyerné. A rendszeresen erkölcsi magaslatokból prédikáló NER – a fideszes pártállam sokadszorra bizonyította, hogy valójában egy erkölcsi pöcegödörben dagonyázik – hogy a védtelen gyermekekkel szemben, ismét a ped0filok mellett áll.

Sokan azt feszegetik, hogy vajon mi álhatott a kegyelmi döntés mögött… De most komolyan – milyen érv létezhet, ami alátámaszthatná ezt?

Elárulom: SEMMILYEN!

Törvényesen talán sosem tudhatjuk meg a döntés mögött rejlő logikát, de őszintén hiszem, hogy annak nincs is semmi jelentősége. Egyszerűen nem létezik olyan érv, mely igazolhatna egy ennyire embertelen döntést…

Egy gyermekotthon ped0fil igazgatóját aktívan védő, a megrontott és kiszolgáltatott áldozatokat (gyermekeket) hamis tanúzásra bíró, valamint hamis tanúvallomásukat személyesen megíró személy büntetéseit törölte most a rendszer egyik csúcsa.

Az a csúcsa, mely ahelyett, hogy eredeti feladatát ellátva a rendszer egyik úgynevezett »féke és ellensúlya« lenne, sokkal inkább annak hithű fideszes katonája, egy újabb egyszerű, állampárti motorja. De itt nem arról van szó, hogy ez a motor ledobta volna az ékszíjat, itt üzemszerű működésről beszélhetünk. És ebben az egész gyomorforgató történetben talán ez a legfontosabb szempont.

Fontos megértenünk, hogy a kommunikációs panelek szintjén a gyermekvédelmet előszeretettel puffogtató pártállam a valóságban következetesen védi a ped0filokat.

Annak a miértje sem különösebben érdekel engem, hogy ez miért történik, de tényszerűen állapítsuk meg, hogy ez a rideg valóság.

Amikor elindult egy nemzetközi hullám, hogy a katolikus egyházon belüli ped0fíliát feltérképezze, és meggátolja, akkor a magyar állampárt a füle botját sem mozdította. Ehelyett ped0fília elleni küzdelemként próbálja feltüntetni az intézményesített homofóbiáját.

A jelenleg is fennálló sz*xuális alapú, jog előtti egyenlőtlenséget a ped0fília elleni háború egyik kulcsfontosságú csatájának próbálja hazudni.

Leegyszerűsítve azt állítja, hogy a ped0filoktól azzal védi a magyar gyermekeket, hogy a melegek jogait korlátozza. Minden jel szerint egyébként ennél többet nem is tesz a gyermekek védelmében…

A ped0filok támogatása viszont következetes irányt mutat.
Nem csak a számára kedves egyház potenciális ped0filjait védte, hanem saját ped0fil nagykövetét is.

Amikor kiderült a korábbi perui nagykövetről – Kaleta Gáborról, hogy több ezer gyermekp0rnó tartalmat birtokolt számítógépén, a pártállam neki se engedte el a kezét.

Ha minden igaz, Kaleta nem elkövetője, »csupán« felhasználója – nézője volt a ped0fíliának.

»Csupán«… magyarul ő is egyike volt azoknak a gusztustalan láncszemeknek, akik vásárlóként finanszíroztak, nézőként életben tartottak egy nemzetközi ped0fil-hálózatot.

Valójában ezek a ped0filok jelentették a keresletet, ami miatt létezhetett kínálat…

Na szóval ez a Kaleta is – miután lebukott – számíthatott fideszes társaira. A magyar állam azonnal hazamenekítette, majd felfüggesztett börtönnel és 540 ezer forintos pénzbüntetéssel gyorsan szabadon is engedte. (Kaleta amerikai felhasználó-társai – akik szintén »csupán« a keresletet biztosították, kivétel nélkül, sok éves letöltendő börtönbüntetéseket kaptak.)

A fideszes pártállam tehát, ha kellett megvédte az egyházi ped0filokat, ha kellett a saját ped0fil diplomatáját, és most az iskolákban, gyermekotthonokban dolgozó ped0filoknak is felcsillantotta a reményt, hogy

amíg a NER marad, addig az ő bűneik is bocsánatosak lesznek.

Bármennyire is fájdalmas és ijesztő a felismerés, egyértelmű, hogy a pártállam következetesen védi a ped0filokat.

A védtelen, kiszolgáltatott gyermekek érdekében szívből remélem, hogy már nem sokáig marad ez az embertelen, képmutató rendszer.”

(Sermer Ádám/Facebook)/Nyugati Fény)

Valódi Hírek