Dagad az ellenállás: A DK pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Parlament elé

A hasonló bűnök elkövetőit végleg eltiltanák a gyermekekkel való foglalkozástól.

A ped0filsimogató köztársasági elnök, Novák Katalin aljas és erkölcstelen kegyelmi döntésének van egy kevésbé ismert következménye. Botrányos lépése miatt a ped0fil igazgatót mentegető, a gyermekeket mindenféle erkölcsi és szakmai szabályt megszegően hamis vallomásra késztető igazgatóhelyettes visszatérhetett a szakmájába, immár újra taníthat

– hívta fel a figyelmet Arató Gergely szerdai sajtótájékoztatóján.

Ez elképesztő, felháborító és gusztustalan!

– hangsúlyozta Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese. Megjegyezte: éppen ezért a DK egy törvényjavaslatot nyújtott be, amely előírná, hogy a pedofil-bűncselekmények mentegetőit, valamint az őket támogatókat is

véglegesen el lehessen tiltani a gyermekekkel való foglalkozástól.

Aki ilyen bűnt elkövet, soha többé ne mehessen gyermekek közelébe! – emelte ki Arató, megjegyezve, hogy a DK előírná, hogy sem a pedofiloknak, sem pedig az őket mentegetőknek ne lehessen kegyelmet adni.

Mit mond a DK a pedofilok bűntársairól?

„A Demokratikus Koalíció szerint a ped0filok bűntársai ugyanolyan büntetést érdemelnek, mint a ped0fil elkövetők, ezért soha többé nem dolgozhatnának gyerekek közelében és soha többé nem kaphatnának elnöki kegyelmet”

– fogalmazott a DK frakcióvezető-helyettese.

Ezért terjeszti a párt az Országgyűlés elé a ped0filellenes törvénycsomagukat, amely nem fogja hagyni, hogy Magyarország a ped0filok vadászterülete legyen. A DK törvényjavaslata a ped0filok bűnsegédeit is örökre eltiltja a gyermekekkel kapcsolatos foglalkozásoktól, és megtiltja, hogy valaha is elnöki kegyelemben részesüljenek a gyermekek sz*xuális bántalmazásában résztvevő bűnözők – mutatott rá a politikus. Ezután hozzátette:

„Meg fogjuk védeni a gyerekeinket és az unokáinkat a Fidesztől! Nem fogjuk hagyni, hogy a ped0filsimogató Novák Katalin és az Orbán-kormány még több bűnözőt engedjen szabadon!”

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek