Megáll az ész! Nem hiszed el, hol tanít a megafonos Fidesz-propagandista

Erre nem számítottunk.

Több, Fideszhez közeli médiamunkás és a Megafon nevű Fidesz-közeli propagandahálózat ügyvezetője is tanít a Budapesti Metropolitan Egyetemen (METU).

Az oktatók közé került Kovács István Gergely, a Megafon ügyvezetője és például az a rendező is, aki az Elment az öszöd című, állami támogatás igénybevételével megvalósult filmet készítette, illetve a PestiSrácok című fideszes revolverlaptól és a Magyar Nemzettől is vannak oktatók – hívta el a figyelmet a media1.hu.

A portál forrása szerint úgy tűnik, kifejezetten nagy számban bukkantak fel Fidesz-közeli személyek a METU oktatói gárdájában.

Kovács István Gergely politikai kommunikációt oktat a jövő nemzedékének, vagyis

azt, hogyan lehet a leghatékonyabban befolyásolni a választói akaratot.

Az Orbán-kormány hatalmas összegeket költ el arra, hogy a Fidesz üzeneteit a Megafonhoz tartozó propagandistákon keresztül terjessze az interneten, legyen az Tiktok, Facebook és más közösségi média platformok.

A Megafonnál van például Bohár Dániel, de támogatottjuk a Kopasz Oszt nevű véleményvezér, Bayer Zsolt publicista, vagy például egyik vezetőjük a volt PestiTV-s Szarvas Szilveszter is itt űzi „áldásos” tevékenységét.

Amint arról írtunk, a kormányzati propagandát a közösségi médiában felerősítő „influenszereket” akar képezni a Megafon. Hogy megfelelő embereket találjanak,

a Facebookon 8-10 millió (sic!) alkalommal jelentek meg a hírfolyamban.

December 4-e óta hat megafonos véleményvezér és a Megafon hivatalos oldala közel 20 fizetett posztban mintegy 15 millió forintért (minimum 14,65 és maximum 15,3 millió forint) népszerűsítette a központ kurzusait.

Az egész annak fényében igazán „lenyűgöző”, hogy 2022-ben a bíróság is kimondta, arra lehet következtetni, hogy

a Megafont közpénzből finanszírozzák.

Valódi Hírek