Dobrev Klára: Ezer államfői mosoly se feledteti el többé, az államfő gyerekeket árult el és aljas bűnözőkkel szövetkezett

Novák Katalin döntése sokakat felháborított.

Mint ismert, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatója, V. János több gyermeket is molesztált az ott töltött 26 év alatt. Az ügyre 2016-ban derült fény. Tíz kiskorú fiú számolt be arról, hogy az igazgató orálIs sz*xre kényszerítette őket. A két áldozat, Illés Levente és Pop Mert Julián arcukat és nevüket vállalva mesélték el történetüket.

Az igazgatót leváltották, ellene később eljárás indult. A vádirat szerint V. János – aki mellesleg Bicske díszpolgára, valamint a rangos gyermekvédelmi kitüntetés, a Bárczy-díj birtokosa is volt – különböző kedvezmények fejében kényszerítette a gondozására bízott fiúkat. Őt nyolc év szabadságvesztésre ítélték.

A helyettesét, akiről kiderült a per során, hogy tudott a molesztálásról, sőt, hamis vallomást is írt az egyik gyermek nevében,

Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesítette.

Dobrev Klára szerint Novák Katalin a mi közös szégyenünk

A többeket felháborító döntésről Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök is leírta véleményét. Ezt változtatás nélkül közöljük:

„Ide vezetett az elmúlt 13 év gőgössége és gátlástalansága. Ide vezet az, ha a rendszer kegyeltjeinek mindent szabad. Ide vezet az, ha a mai hatalom arcai azt gondolják, a „mi kutyánk kölykei” következmények nélkül tárolhatnak több tízezer pedofil képet, mint Kaleta Gábor esetében, vagy próbálhatnak meg tisztára mosdatni emberölési kísérleteket, mint a lúgos orvos ügyében.

Ezeknek a külön-külön is felháborító eseteknek az egyenes következménye az, hogy Novák Katalin náci terroristákon túl egy pedofil bűntettben érintett gazembernek is kegyelmet ad. Az ő kutyájuk kölyke. Nekik, a saját felfogásuk szerint mindent szabad.

Az államfő, aki podifíliához kötődő bűnözőnek kegyelmet ad, többé nem a családok, a gyermekek védelmezője. Az államfő, aki mentességet biztosít azoknak, akikre bár gyermekeket bíztak, de ők mégsem védték, hanem bántottak és használtak ezeket a gyerekeket, az többé nem az alkotmányosság, az erény őre, hanem a bűn szövetségese.

Ezer államfői mosoly se feledteti el többé, az államfő gyerekeket árult el és aljas bűnözőkkel szövetkezett.

Ez Novák Katalin szégyene. Novák Katalin pedig a mi közös szégyenünk.”

Az eredeti bejegyzést itt lehet megnézni:

(Dobrev Klára / Facebook / Nyugati Fény)

Valódi Hírek