Ezt imádni fogja a bukszánk! Elképesztő akciókat harangozott be a hazai ALDI

Megnyirbálják az árakat.

Komoly akciókkal várja a vevőket az ALDI Magyarország: „A nap fogása” szlogennel újabb intézkedést vezetnek be a hazai üzleteikben, ezzel is könnyítve a vásárlók dolgát.

A látványpékségekben az előző estéről megmaradt pékárut

féláron kínálják másnap délig,

a szépséghibás zöldségeket és gyümölcsöket pedig hasonlóan 30-50 százalékos kedvezménnyel pakolhatják a kosarukba a vevők – részletezte a minap a Blikk.

Az ALDI-nak mellesleg nyáron volt egy hasonló próbálkozása, amely a jelek szerint akkora sikert aratott, hogy az üzlet ismét letette a voksát az intézkedés mellett.

Mint kiderült, a pékárucsomagokba csak egyforma sós vagy édes termékek kerülhetnek, a vásárlóknak a már említett „A nap fogása” szlogent kell fürkészniük, a felirat alatt lesznek az érintett termékek.

Az üzletekben a zöldségeket és a gyümölcsöket folyamatosan válogatják az ALDI munkatársai, a szépséghibásakat egy nyitott fém kosárban gyűjtik a vevők részére.

„Újabb lépést teszünk annak érdekében, hogy minden megtermelt zöldség vagy gyümölcs, megsütött pékáru a családok asztalára kerüljön.

A fogyasztásra még alkalmas, megmaradt pékárukat és zöldség–gyümölcs kínálatunk szépséghibás termékeit jelentős kedvezménnyel kínáljuk minden üzletünkben, így egyszerre segítjük vásárlóinkat, illetve az évek óta kiváló eredménnyel zajló élelmiszermentés mellett tovább csökkentjük a kárba vesző élelmiszerek mennyiségét”

– olvasható a közleményben Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatójának néhány gondolata.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek