Ömleni fog a pénz Lagzi Lajcsihoz? Friss hírek érkeztek a börtönben ülő zenészről

Az ország trombitása szabadulna a birtokáról leválasztott egykori vadászháztól.

Mint ismert, Galambos Lajos tavaly megkezdte 3 és fél éves börtönbüntetését, ám a zenész egészségi állapota folyamatosan romlik, így a jogi képviselője azon dolgozik, hogy a mulatóssztárt mielőbb a rácsokon kívül tudhassa.

A friss hírek szerint a híresség tavasszal akár szabadulhat is. A Ripost a minap arról írt, hogy az ország trombitásának valószínűleg nem lesznek anyagi gondjai a közeljövőben.

Mi is beszámoltunk arról, hogy Lajcsi mocsai ingatlanát is piacra dobták nem kevesebb, mint 4,9 milliárd forintért – a hirdetés rövidesen köddé vált, szeptemberi értesülések szerint a zenész családja éli az ingatlanban mindennapjait.

A legújabb információk szerint azonban a híresség több luxusingatlant is eladásra kínált, egy, a mocsai birtokról leválasztott

egykori vadászházat például 235 millió forintért hirdet.

A Ripost elérte Lajcsi ingatlanközvetítőjét. A kisebb, 420 négyzetméteres házra például óriási a kereslet, a terület nem esik korlátozás alá, így tökéletesen alkalmas gazdálkodásra vagy egyéb vállalkozásra – részletezte az iroda.

„Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállat-simogatóban gondolkodott”

– árulta el az egyik ingatlanos, hozzátéve:

„bár az ingatlan valóban mindentől távol van, a közbiztonság kitűnő. Kisgyerekes családok számára is tökéletes választás lehet.

A tulajdonos nagyon régóta él ott és soha semmilyen gondja nem akadt. Egyébként az ár tekintetében annyit mondhatok, hogy bár ezt az összeget határozták meg, de a tulajdonos minden ajánlatot meghallgat”.

Valódi Hírek