Nem titkolják tovább: Így döntöttek Borkai Zsolt jachtos ügyvédjének kaszinóiról

Hosszú távra biztosították be magukat.

Mint megírtuk, a győri, a miskolci és a pécsi kaszinókat birtokló Rákosfalvy Zoltán cége 933 millió forintos osztalékot szavazott meg magának a 2022-es eredménye után.

Ezek alapján kijelenthető: még mindig nagyon megéri 2022-ben is kaszinótulajdonosnak lenni Magyarországon. A kaszinókoncessziók felett négy társaság rendelkezik, ezek egyike a Casino Win csoport, amely Rákosfalvy Zoltán tulajdonában volt a Treff-Klub Kft.-én keresztül.

A kaszinós cégeknek az a Kruppa Zsolt az ügyvezetője, aki többek között a kisvárdai TFK-IMPEX PLUSZ Kft. igazgatója is. Ennek a cégnek Sesztákné Berecz Marianna az egyik tulajdonosa, aki a térség kereszténydemokrata országgyűlési képviselőjének, Seszták Miklósnak a felesége.

Rákosfalvy Zoltánról – aki közös sz*xvideón szerepelt Borkai Zsolttal – az utóbbi években sok minden kiderült, de az Orbán-kormány ennek ellenére nála hagyta a három kaszinót. Az ügyvéd, úgy tűnik, hosszú távra is bebiztosította magát: egy vagyonkezelő alapítványra bízta a kaszinóbirodalmát.

Az alapítvány célját az alábbiakban fogalmazták meg:

„a kedvezményezettek anyagi jólétének, vagyoni biztonságának a hosszú távú, generációkon átívelő biztosítása és az erre alapozott magas színvonalú életvitel biztosítása,

ideértve különösen az alábbi szolgáltatásokat: egészségügyi szolgáltatások, kulturális programokon való részvétel, utazás, étkezés, ruházat, eszközök, berendezési tárgyak, közlekedés, járművek és egyéb életszínvonalat biztosító, illetve növelő vásárlások és szolgáltatások”.

Megjegyezzük, a NER-ben azért olyan népszerű a vagyonkezelő alapítvány, mert úgy képes egyben tartani a vagyont, hogy a családtagok vagyoni érdekeltsége és befolyása megmarad.

(Kiemelt képünkön Rákosfalvy Zoltán látható)

(via mfor.hu)

Valódi Hírek