Meggajdult a világ? Novák Katalint és Szijjártót is meghívta Győzike a szülinapi bulijára

Komoly társaságban szeret bulizni.

Gáspár Győző, közismertebb nevén Győzike nemrég ünnepelte 50. születésnapját. Az adócsalóból Fidesz-celebbé avanzsált volt énekes szerette volna megadni a módját a kerek születésnap megünneplésének, így komoly politikusokat is meghívott az új „baráti köréből”.

Azt nem feltétlenül sikerült felmérnie, hogy az még nem barátság, ha az őt celebbohócként használó politikusok megengedik, hogy szelfizgessen velük, mondjuk Tihanyban a Tranzit Fesztiválon.

Amint megírtuk, bár a buliba nem mentek el,

Győzike január elején a TV2 reggeli műsorában lobogtatta Novák Katalin és Szijjártó Péter köszöntő levelét.

Ezzel azonban többeknél kiverte a biztosítékot, Dúró Dóra Facebookbejegyzésben fakadt ki. A botrány után az egyik lap az olvasóit is megszavaztatta arról, hogy helyes-e, ha a köztársasági elnök felköszönti az adócsalásért elítélt celebet. Gáspár Győző hétfőn a Mandinernek nyilatkozott.

Elmondta, hogy a köszöntőleveleket nem „spontán” írták neki, hanem a meghívására válaszolva kapta azokat.

„Novák Katalin köztársasági elnök asszony és Szijjártó Péter külügyminiszter úr levelének volt előzménye. Én nagyra becsülöm őket, s ennek reményében – bár tudtam, kevés az esély rá, hogy eljöjjenek –

meghívtam őket a születésnapomra, ahol csaknem kétszázan voltunk.

A meghívókat elküldtem, és erre jött tőlük egy-egy hallatlanul udvarias levél, amelyben jelezték, nem tudnak részt venni az eseményen, majd mindketten boldog születésnapot kívántak.

Emberi gesztust gyakoroltak”

– fejtette ki Győzike.

Valódi Hírek