Végre kiderült: Krausz Gábor elmondta, mikor jöttek össze Mikes Annával

Az exéről is beszélt.

Érdekes egybeesés, hogy miután Tóth Gabi a Blikken megjelent interjúban kiteregette a Krausz Gáborral való válásukat (az énekesnő azt állítja, nem csalta meg ex férjét), valamint a Papp Máté Bencével való szerelméről is vallott, a sztárséf éppen ezen a napon mondta el a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorban, hogyan jöttek össze Mikes Annával.

Krausz és Mikes csak január elején vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, holott a sztárséf bevallotta, jóval korábban,

már a Dancing with the Stars forgatása alatt megvolt köztük a szikra.

„Ez nyilván nem a műsor után alakult ki, de nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be.

Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja meddig ég.

Szerettem volna megvárni a műsor végét. Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan”

– mondta Krausz.

Tóth Gabi exe azt is mondta, hogy mindenképpen szeretné, ha gyermekének szimpatikus lenne Mikes. Azt is aláhúzta, nem szeretne félévente más nő jöjjön az életébe.

Egyébként a válásról azt mondta, számára az egy gyászfolyamat volt.

„Amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magadat”

– fogalmazott.

Krausz amúgy nemrég azzal került a fideszes média rivaldafényébe, hogy hitet tett Orbán kormány mellett, és arról is beszélt burkoltan, szerinte Bécs élhetetlen város lett. Perintfalvi Rita teológus, aki 15 évet élt az osztrák fővárosban alaposan helyrerakta a séfet, tételesen megcáfolta Krausz blődségeit. Erről >>ITT<< írtunk.

Valódi Hírek