A neves teológus csodálatosan leiskolázta az ordító fideszes blődségeket nyilatkozó Krausz Gábort

A Bécset ekéző séf alapos eligazítást kapott Perintfalvi Ritától.

Szerdán egy Mandinernek adott interjúban tett hitet Orbán Viktor kormánya mellett Tóth Gabi exe, Krausz Gábor. A séf az interjúban beszélt migrációról, dicsérte az Orbán-kormány családpolitikáját, valamint Lázár János nyomdokain haladva felvette a bohócorrot, és Bécset szidalmazta: saját bevallása szerint már sétálni sem mert Bécs belvárosában, olyan drámaiak az állapotok.

Krausz Gábor interjújára most a közösségi oldalán reagált Perintfalvi Rita, aki 15 évet élt Bécsben, így tételesen is cáfolni tudta a séf blődségeit.

A teológus posztját változtatás nélkül idézzük:

Perintfalvi Rita (balra) és Krausz Gábor (jobbra) / montázs: Nyugati Fény

❌ NINCSEN MÁR TÓTH GABIKA, MUSZÁJ KÖZVETLENÜL BENYALNI A NERNEK!😂

🤞Milyen érdekes, hogy Krausz Gábor szuperséf egészen addig nem tüsténkedett látványos NERseggnyalásban, amíg az oldalán virított a magyarok nagyasszonya, azaz a sze*bálványból szemérmes matyó Madonnává avanzsált Tóth Gabika. Úgy tűnik, hogy Krausz volt annyira eszes, hogy nem vállalt be magához méltatlan, NERpropagandát szajkózó megnyilatkozásokat egészen addig, amíg ezt megtette helyette az oldalán díszelgő, keresztényi erényeit harsányan a világba kiabáló mintafeleség. De most mit hallok? Krausz Gábor azt nyilatkozta az egyik kormánylapnak, ne nevezzük meg, nem érdemli meg, hogy „most voltam Bécsben, ahogy látom, elég durva a helyzet.” És azt is elárulta, hogy nem mert sétálni az osztrák főváros belvárosában, mert annyira drámai a helyzet. Ugye emlékezünk még arra, amikor 2018-ban Lázár János hasonlóan tragikus állapotokról számolt be bécsi útja során.

👉Nos, ezzel csak az a baj, kedves Gábor, hogy 2023-ban ismét Bécset választották meg a „világ legélhetőbb városának”! És nem először! Az Economist Intelligence Unit 172 országot vizsgált meg, és az osztrák főváros főként a számtalan kulturális és szórakozási lehetőségével, a kiváló infrastruktúrájával és a jó közbiztonságával került a lista élére. Szóval akkor most miről beszélsz, de tényleg?

🚋Én közel 15 évig éltem Bécsben és össze sem lehet hasonlítani egyetlen magyar várossal sem azt a színvonalat, ami az ottani életet jellemzi. Soha nem felejtem el, amikor karácsonyi időben éjjel (egyedül) sétáltam haza és az üzletek, bankok feldíszített karácsonyfáinak diszgömbjei csupán egy karnyújtásnyira voltak tőlem, bármelyiket levehettem és hazavihettem volna. S nem csupán én, de bármelyik járókelő. Rögtön arra gondoltam, hogy vajon idehaza mennyire lennének biztonságban azok a drága üveggömbök? És a 15 év alatt soha eszembe sem jutott, hogy féljek esténként vagy éjszaka egyedül hazamenni. Budapesten ezt soha nem teszem meg, csak taxival merek éjszaka közlekedni. S nem beszélve arról, hogy már sok évvel ezelőtt bevezették, hogy egész hétvégén 0-24 órában jár a metró! Bizony, még éjszaka is. Ilyen idehaza vajon mikor lesz?

🍹Nem beszélve arról a pompás kínálatról, amit Bécs a kulturális élet vagy a szórakoztatás, sőt a gasztronómia terén nyújtani tud. Gábor, erről az utóbbiról sincsen tudomásod? Ne okozz nekünk csalódást! Például 56 csodás éttermet hoz a Michelin Guide katalógus, amíg Budapestről – bár ezeket is imádjuk – csupán 29-et!

🫶Szóval ezerféle ok van arra, hogy az ember szeresse az életet Bécsben! Lehet, hogy mégis érdemes lett volna sétálni egyet a belvárosban, hogy érezd mit is tud adni az örök császárváros, s mit is jelent az az igazi nyugati jólét, ami Bécs belvárosának minden utcájából sugárzik.

❓Vagy Gabika nélkül nem jön már a NER-es lóvé automatikusan és elvárják, hogy Te magad is produkálj valamit? Hát, kár ebbe belemenni!


.

Valódi Hírek