Mi ütött Tóth Gabiba? Az osztrák hegyekig ment, hogy matyómintás síszerkóban hergelje az exét (+fotó)

Az énekesnő átszellemült.

„Felemelő érzés szembenézni a félelmeinkkel⛷️ Legyőztem egy régi traumát és most egyszerűen csak boldog vagyok!”

– írta Tóth Gabi az Instagramon, miután 12 év után, egy nagyobb sérülés után újra felvette a sílécet és az osztrákokhoz ment. Az énekesnő szerdán már belengette, hogy visszatér az örök hó birodalmába, az ausztriai Obertauernbe, ahol korábban megtanulta a síelés csínját-bínját.

Tóth úgy néz ki, jól érzi magát a sógoroknál, vagy ahogy a fideszes körökben szokás emlegetni, a hanyatló nyugaton. Egy 100 kilométeres pályarendszeren, matyómintás síszerkóban, fonott hajjal, vagyis a személyiségéhez illően (?)

igazi magyaros szettben síel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Bízunk benne, Gabi nem hiányolja a kolbászt, szalonnát és a lilahagymát, megelégszik a Wiener Schnitzellel és/vagy a Berner Würstellel is. (Pár napja azt posztolta, hogy ezeket a magyaros ételeket fogyasztja, majd azt írta a fotóra: #értékrend, a szerk.)

Egyébként míg az énekesnő ódákat zeng Ausztriáról, addig ex férje a Mandinernek gyakorlatilag szétsavazta az ország fővárosát. Krausz Gábor azt mondta, nemrég volt ott, és ahogy fogalmazott, „elé durva a helyzet”. Szerinte ugyanis Bécs ma már cseppet sem hasonlít arra a városra, ami gyerekkorában volt.

Azt ugyan nem fejtette ki a sztárséf, hogy pontosan mire gondol, de lehet ez is amolyan Lázár János-féle (szándékos) hergelés. A miniszter még 2018-ban posztolt egy videót, amelyben bemutatta, hogy az osztrák városban „kézzel tapintható” (!) a bevándorlás. Emlékszel?

Azt nem tudni, hogy Gabi új szerelmével teszteli-e a sípályákat, ugyanis Papp Máté Bencéről még nem posztolt, viszont kirakott egy látványos fotót egy szőke hölggyel, aki Amon Angela néven szerepel az Instagramon. A profilján pszichológusként, szexuálpszichológusként, hipnoterapeutaként és asztrológusként is aposztrofálja magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Hogy Krauszt mennyire hergeli fel, hogy volt felesége, mit csinál, nem tudni. Egy biztos: a sztárséf már Mikes Anna mellett alszik el.

Gabinak amúgy a síszezonra egy Mészáros Lőrinc-idézetet küldünk speciálba:

„Legyetek bátorak!”

Valódi Hírek