Megszólalt Krausz Gábor: A séf kiteregette Tóth Gabival közös titkait

Egy valamiben továbbra is egyetértenek.

Terjedelmes interjút adott Krausz Gábor a Mandinernek, amelyben a séf nemcsak a magánéletéről, hanem aktuálpolitikai kérdésekről is beszélt. Krausz az interjú során kitért a kormány „családbarát” (?) politikájára, de a „multikulti”-ról és a migrációról is kifejtette véleményét.

Krausz Gábor az ünnepekkel kapcsolatban elmondta, az eddigi legmeghittebb, legnyugodtabb szentestét élte meg családjával.

„Gyakorlatilag Hanni lányom is végig velem volt, egy napot töltött az anyukájával. Szóval olyan igazi boldog karácsonyunk volt”

– mondta a séf, aki válásáról azt mondta, mindenben megegyeztek Tóth Gabival.

„Mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket. Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb.”

Tóth Gabi korábbi politikai szerepvállalásával kapcsolatban azt mondta, ő leginkább arra volt kíváncsi, mit gondolnak az emberek a Dancingben való szerepléséről, ugyanakkor megérti érti, hogy sokakat érdekelnek a velük kapcsolatos negatív hírek is.

„Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában”

– mondta Krausz.

A séfet kérdezték a kormányzat „családbarát” politikájáról is. Szerinte „vitathatatlan”, hogy az elmúlt tizenhárom évben „rengeteg segítséget kaptak a magyar családok”.

„Sokan döntenek a családalapítás mellett, és azt látom, akik korábban csak egy gyermeket terveztek, most másodikat,

sőt, harmadikat is vállalnak a támogatásoknak köszönhetően.

Ezek az intézkedések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ki­számíthatóbban, biztonságosabban tudjanak tervezni a családok. Ez a politikai hozzáállás szerintem dicséretes, és a szándék is látszik mögötte, vagyis hogy minél többen legyünk mi, magyarok, amivel messzemenőkig egyet tudok érteni”

– tapsolta meg a kormánypártokat.

A nagy port kavart „gyermekvédelmi” törvényt „bátor lépésnek” minősítette, azonban azt ő maga sem gondolja, hogy akkor, ha valaki elolvas egy könyvet, amelyben homosze*uális párok beszélgetnek, automatikusan homosze*uálissá válik az illető.

„Másokat viszont érzékenyen érinthet az ilyen típusú tartalom. Mellesleg én sem örülnék, ha az óvodában öt-hat éves gyerekeknek tartanának olyan foglalkozásokat, mint amilyeneket látunk nyugaton”

– mondta.

„Nehéz eldönteni, hol van a határ, de a kormány meghúzta ezt a vonalat,

és ha egyszer törvénybe iktatták a szabályokat, mindenkinek be kell tartania.

Szülőként szeretném majd én eldönteni, mikor és milyen formában történjen a gyermekem sze*uális felvilágosítása”

– magyarázta.

Világossá vált, hogy Krausz Gábornak a bevándorlásról van véleménye. A séf elmondta, a közelmúltban Bécsben járt, ahol azt tapasztalta, hogy a város teljesen megváltozott. Azt állította: amikor ott volt,

nem mert lemenni sétálni a parkba.

Elmondása szerint évekig élt Londonban, pontosan tudja, hová fajulhat „a nagy multikulti”.

A sokszínűség, az, hogy turistaként Londonban egy utcán belül fel tudod fedezni a teljes Közel- és Távol-Kelet gasztronómiáját, egy darabig izgalmas tud lenni

– fogalmazott a séf, aki szerint más a helyzet, amikor látványosan érzékelhetőek a kulturális különbségek. Szerinte a folyamat bár lassítható, megálljt már nem lehet neki parancsolni.

A híresség zsidó származású magyarként az izraeli–palesztin háborúról is kifejtette álláspontját.

” Felfoghatatlan, hogy egy terrortámadás után palesztin zászló alatt a terrorizmust támogatva vonulnak fel tömegek az európai nagyvárosokban

– mondta Krausz Gábor, hozzátéve, hogy nem tudja elképzelni, mit tett volna az USA, ha a 2001-es szeptember 11-i támadások után Európában is hasonló tüntetéseket tartottak volna.

A séf húga 13 éve él Tel-Avivban, ráadásul épp arra a fesztiválra indult, amelyen a Hamász kegyetlen támadást követett el. Krausz Gábor testvére szerencsére az utolsó pillanatban lemondta a programot.

Tragikus, hogy a mostanihoz hasonló tüntetéseket gond nélkül tarthatnak, és senki nem lép fel ellenük. Mindezt azért,

mert rengeteg különböző kultúrájú embert engedtünk be Európába, és most mindenki jóemberkedik.

Itthon legalább biztonságban vagyunk, remélhetőleg még hosszú ideig”

– dicsőítette az Orbán-rendszert.

Valódi Hírek