Megrázó részletek derültek ki a Papadimitriu Athina otthonában kiütött tűzről

A becslések szerint milliós nagyságrendű a kár.

Ahogy december közepén írtuk, tűz ütött ki Papadimitriu Athina otthonában, a lángok pedig hatalmas károkat okoztak az ingatlanban.

A színésznőnek nem esett baja, ám a tűz miatt hosszú időre áram és víz nélkül maradt, így a pár házzal arrébb élő lányához kellett átköltöznie.

A művésznő a minap a Blikknek számolt be arról, hogy elszomorító híreket kapott a kárfelmérőtől. Bár a pontos összeget még nem állapították meg, annyi biztos, hogy

milliós nagyságrendű tételről beszélhetünk.

Időközben kiderült, hogy egy elektromos hiba vagy zárlat okozta a tüzet. A színésznő otthonában leégett a kapcsoló, a bojler, valamint a füsttől a fehér falak szürkévé változtak.

A művésznő reméli, hogy márciusra sikerül mindent rendbe hozniuk, addig pedig a lányánál tölti az éjszakákat. Hozzátette, hogy napközben az otthona körül szorgoskodik, pakol, igyekszik rendben tartani a dolgokat.

„Nagy szerencsém volt, hogy ennyivel sikerült megúsznom és nem lett nagyobb baj. Egyedül voltam, talán emiatt is éreztem, hogy nagyon gyorsan cselekednem kell.

Akkor fel sem fogtam, mi történik, most, utólag, hogy látom a kárt, gondolkodom sokat a történteken, és érzem, hogy kezdek ebben az egészben összerogyni.

Ugyanakkor nem szoktam sokáig búslakodni, most is azon dolgozom, hogy minél előbb helyreálljon minden”

– fogalmazott Papadimitriu Athina.

Valódi Hírek