Kiszivárgott Putyinék súlyos terve: Ezzel még hatalmasabb károkat okozhat Oroszország

A friss értesülések szerint akár puccs is bekövetkezhet.

Az orosz sajtóinformációk szerint Vlagyimir Putyinék arra készülnek, hogy az ukrán célpontok ellen indított cirkáló rakétákra fürtös bombákat helyezzenek – részletezte szerdán az mfor.hu, hozzátéve, hogy ezzel technikával a robbanások széles körzetében óriási károkat okozhatnak, főleg, ha késleltetett robbanófejeket használnak.

A friss értesülések szerint eközben Washingtonban az Egyesült Államok kormánya és a védelmi ipari vállalatok képviselői arról tárgyaltak, hogy az USA milyen fegyvereket szállítson Ukrajnának az elkövetkezendő időszakban.

Jack Devine veterán CIA-ügynök szerint egy éven belül

puccsot követhetnek el az orosz elnök ellen.

A felvetést arra alapozza, hogy az orosz-ukrán háborúban patthelyzet alakult ki. Putyin elképzelése szerint Ukrajnát Oroszországhoz akarta csatolni, ám ez nem sikerült, mégis folytatná a háborút. Ez sérti az orosz elit érdekeit, a szakértő szerint hamarosan egy „fekete hattyú” esemény, azaz egy előre nem látható fordulat következik be.

Az indulatok a jelek szerint forrnak Oroszországban: a Moszkva környéki Podolszk város lakói

tüntetést szerveztek az áramkimaradások, valamint a távfűtés leállása miatt.

Vlagyimir Putyin időközben arról döntött, hogy orosz állampolgárságot kapnak az Ukrajnából elhurcolt gyermekek – Ukrajna elítélte ezért az orosz elnököt. Putyin továbbá arról is döntött, hogy orosz állampolgárságot kaphatnak azok a külföldiek, akik az ukrajnai háború alatt szerződést kötnek az orosz hadsereggel.

Kapcsolódó cikkek:

Férjével együtt holtan találták Putyin legfőbb propagandistáját

https://nyugatifeny.hu/2024/01/07/aggaszto-hirek-erkeztek-nemetorszagbol-veszelyes-orosz-dronokat-eszleltek-a-katonai-bazisok-felett

Valódi Hírek