Kiakadt Gálvölgyi János: Jól beolvasott a celebeskedést választó magyar sztároknak (+videó)

Minden megváltozott szerinte.

Régóta nem lehet látni Gálvölgyi Jánost tévéműsorokban. A 75 éves színész-humoristának megvan az oka, miért mond nemet a felkérésekre. Az Újbuda TV műsorában megfogalmazta, mit gondol a kereskedelmi tévék által sugárzott (mostani) műsorokról.

„Olyan tehetséges kollégáim vannak, akik be sem jutnak a tévébe. Ha be is jutnak, elmennek a Farmra zabot hegyezni, vagy a dzsungelbe bogarat enni. Az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban.

Ma meg A Nagy Ő-ért versengek tripla szájú asszonyok!

Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra.

Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak… Hát el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak, vagy elmennek a Farmra?!”

– fogalmazott Gálvölgyi utalva a Farm VIP; a Celeb vagyok, ments ki innen!; A nagy Ő, valamint a Sztárbox című realitykre.

Bár azt hozzátette, imádja a boxot, ő is nézte a sztárok összecsapását, de szerinte egyre kevesebb az intellektuális tévéműsor.

„Ez világjelenség. Egyre jobban le van nyomva az értelmi színvonal a tévében.

A közönség azt néz, amit kap. Annak idején az általam csodált Szinetár Miklós azt mondta, a színházi közvetítésekkel azért álltak le, mert csak 600-800 ezer néző volt”

– fejtette ki.

NYF-kommentár: 800 ezer nézővel manapság már tévénézettségi versenyt lehet nyerni…

Nézd meg a teljes beszélgetést:

Valódi Hírek