Ez kemény! Fordulóponthoz ért a drogbotrányba keveredett Herczeg Zoltán ügye

Mutatjuk a részleteket.

A rendőrség lezárta a nyomozást a drogbotrányba keveredett Herczeg Zoltán ügyében – tudta meg pár napja a Mandiner. A Fővárosi Főügyészség informálta a lapot, hogy a hatóság „előterjesztést tett az érdemi ügyészségi döntés meghozatalára, amely folyamatban van”.

Mint ismert, a divatgurut 2022 októberében kapcsolta le a hatóság, a rendőrök kokaint és füvet is találtak nála. A lebukást követően rövidesen börtönbe, majd házi őrizetbe került. A „kényszerpihenőt” nem töltötte henyéléssel: lakásfelújításba kezdett.

„A testvéremmel és a kedvesem testvérével vágtunk bele, festünk, tapétázunk, mindent átvariálunk, az egész lakás új, friss dizájnt kap. Mariann is segít, amiben tud, mos, pakol, főz”

– nyilatkozta júliusban.

A híresség augusztusban meg is szabadult a nyomkövetőjétől. Utóbbi miatt a Fővárosi Főügyészség fellebbezett, így továbbra is ott lebegett a drogbotrányba keveredett divattervező feje felett a pallos, hogy a féléves börtön és a 4 hónapos házi őrizet után újra korlátozzák az épphogy visszanyert szabadságát.

Mindezt akkor, amikor párjával új terveket szőttek: úgy döntöttek, egy ökofarmon akarnak élni.

Valódi Hírek