Fotóval: Felperzselte az internetet Németh Szilárd, miután nagyon csúnyán leégette magát rajongói előtt

Újra előkerült a tábla.

Németh Szilárd egészen tréfás (?) bejegyzéssel örvendeztette meg követőit Facebook-oldalán szilveszter előtt.

„Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük! A VII. kerületi Fidelitas látogatása a KIMBA-n. Hajrá, KIMBA! Hajrá, Fidelitas!”

– írta a rezsibiztos.

Ám nem is feltétlenül Németh Szilárd viccelődése a figyelemre méltó a bejegyzésben, hanem sokkal inkább az, hogy a bejegyzéshez mellékelt fotók között feltűnik egy olyan kép is, amelyen a korábban óriási botrányt kavart Orbán Viktor-idézetek láthatók. Mint megírtuk, az incidens egy csepeli gimnáziumban történt, ahol az iskola falára a miniszterelnök „bölcseleteit” függesztették ki.

A csepeli Jedlik Ányos Gimnázium (JÁG) felújított és kibővített épületének átadásán Ágh Péter, az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára arról beszélt, hogy az intézmény 22,5 milliárd forintból kívül-belül megújulhatott, „annak ellenére, hogy a világ nyugati országai jelentős gazdasági nehézségekkel küzdenek”.

A rendezvényen Németh Szilárd átvehette Bese Benőtől a Jedlik-érmet is, amellyel az iskola Németh Szilárdnak a felújítás érdekében végzett „kiemelkedő tevékenységét” (?!) ismerte el. Dömötör Csaba államtitkár akkori Facebook-bejegyzéséből az is kiderült, hogy az épületben Orbán Viktor idézeteit is elhelyezték a falon.

  • „Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse!
  • Minden magyar gyermek újabb őrhely!
  • Az igazság erő nélkül keveset ér!
  • Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni!
  • Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük!
  • Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs!
  • Egyetlen magyar sincs egyedül!”

– voltak olvashatók az iskola falán Orbán három évvel ezelőtti, augusztus 20-i beszédéből kölcsönzött „bölcsességek”, amelyeket azóta „Magyarország hét törvényeként” emlegetnek egyesek.

Az idézeteket végül leszedték a falról, miközben egy bejelentés nyomán Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok ombudsmanja vizsgálatot indított a szokatlan üggyel kapcsolatban. Németh csepeli érintettsége okán szintén megszólalt az ügyben, és azt közölte, – szerinte –

„pártpolitikának nincs helye az iskolában”.

Most kiderült: a műalkotás nem veszett el, csupán a Németh Szilárd vezette Magyar Birkózó Szövetséghez tartozó Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) épületébe került. Egyébként a KIMBA alapítója szintén Németh Szilárd.

(Németh Szilárd/Facebook)

Kapcsolódó:

Teljesen váratlan fordulat: Németh Szilárd meglepően reagált a csepeli Orbán-idézetre

Mi a fene folyik itt? Megszólalt a csepeli iskolaigazgató az Orbán-falról, a válasza hatalmas meglepetés

https://nyugatifeny.hu/2023/09/01/sulyos-balhe-lett-a-csepeli-gimnazium-falara-felvitt-orban-idezetbol-lepett-az-ombudsman

Valódi Hírek