Eldurvult a helyzet Józsefvárosban: Egy fideszes képviselő mobilt próbált lopni (+videó)

Azt sérelmezte a politikus, hogy levideózta őt és párttársait az ellenzéki képviselő.

Csütörtökön tartották a fővárosi Józsefváros önkormányzati képviselő-testületének ülését. Itt több fontos kérdésről is döntöttek a kerület vezetői, a jövő évi költségvetés mellett például a Magyar Rádió egykori épületének bontása körül kialakult helyzetről is.

Az ülés mégsem a fontos témákról maradt emlékezetes, hanem arról, hogy

tettlegességig fajult a vita az egyik fideszes és momentumos képviselő között.

Az élő közvetítésen ugyan sajnos maga az eset nem látszik, csak Pikó András polgármester reakciója 1 óra 1 percnél, aki a kisebb bunyó miatt 10 perc szünetet rendelt el „higgadjanak le!” felszólítás mellett.

A Józsefvárosi Újság beszámolója szerint az történt, hogy a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz videózni kezdte telefonjával a kormánypárti képviselőket, a fideszes Egry Attila ezen pedig annyira kiakadt, hogy odament,

és megpróbálta elvenni a mobilt.

Az tisztán hallatszik a közvetítés alatt is, hogy Szarvas azt kiáltotta, hogy

ne lopjál, te fideszes, ne lopjál”!

A szünetben a két képviselő megbeszélte az esetet, így folytatódhatott az ülés. Később a fideszes politikusok kivonultak a teremből, így hasonló izgalmakra már nem került sor.

Szarvas Koppány Bendegúz csattanósan kommentálta a történteket Facebookoldalán:

„A testületi ülésen fideszes képviselők vesznek részt, kérjük vigyázzanak értékeikre! (Azóta amúgy ki is vonultak, nem bírják idegekkel, ha számon vannak kérve.)”

A teljes képviselő-testületi ülést >>ITT<< lehet megnézni.

Valódi Hírek