Nevettél már ma? Az MSZP-sből KDNP-ssé változott Szili Katalin megfejtette, mi kell a magyaroknak

Nem fukarkodott a negatív jelzőkkel.

Szili Katalin korábbi MSZMP-s, majd MSZP-s politikus, aki egy laza irányváltással Orbán Viktor főtanácsadójaként tevékenykedik ismét szükségét érezte annak, hogy nekimenjen volt pártjának, amelynek ő is vezető tisztségviselője, hovatovább köztársaságielnök-jelöltje volt.

A 2004-es, kettős állampolgárságról történt szavazásra emlékezve, az MTI-n keresztül üzenve tette.

Minden év december 5-én az a 2004-es szégyenteljes nap villan fel újra és újra, amikor az akkori politikai uralkodó osztály (baloldalinak nem nevezném) megtagadta, hogy elszakított nemzettársaink hozzánk is tartozhassanak.

Meg lehet-e ezt bocsátani? Voltunk néhányan, akik tiltakoztunk e védhetetlen álláspont ellen. De a neoliberális gőg már akkor is mindent megtett azért, hogy a gyűlölet magvát elültetve, a végletekig élezze az ellentétet magyar és magyar között

írta a volt pártját ekéző, annak azonban mindenféle jelöltését elfogadó (volt házelnök, köztársaságielnök-jelölt, pécsi polgármesterjelölt), a KDNP-be (!) idén belépett Szili.

A baloldal elleni kifakadása mellett természetesen a kormányzati propagandát is terjesztenie kell, így a közleményéből nem maradhatott ki a „nemzeti érdek” és a „szuverenitás” sem.

Szerinte ma már világosan látható, hogy a világrendszer változása során miként értékelődik fel a nemzeti érdekek képviselete, és milyen fontos szuverenitásunk (?) védelme.

Az unió jelenlegi vezetése azonban földrészünket az USA vazallusává, polgárait pedig kiszolgáltatottá teszi, s ezzel megtagadja a jobb európai jövőt építő alapítók álmát fogalmazott, hozzáfűzve, hogy amit most az uniós vezetők és bürokraták képviselnek, az nem lehet Európa jövője.

Ahogyan a ma még kisebbségnek látszó nemzeti elképzeléseket elnyomják, az érinti nemzetünk sorsát, jövőjét is! Közös jövőnket tehát mindenképpen meg kell védeni!

reklámozta a nemzeti konzultációnak nevezett fideszes adatgyűjtést.

Álláspontja szerint az elmúlt 13 év nemzetpolitikai lépései erősítik az összetartozást. Az egységet viszont – vajon mi mással, mint – a nemzeti konzultációban való részvétellel fejezhetjük ki.

(MTI / Nyugati Fény)

Valódi Hírek