Tóth Vera kitálalt testvéréről: Rettenetes dolgokat mondott el Tóth Gabiról (+videó)

Hiába, a kaméleonnal nem tud mit tenni.

Tóth Vera az Adom a napom csütörtöki adásában egyebek mellett beszélt húgáról, Tóth Gabiról is, akiről megírtuk, hogy a nyáron 6 év után elvált Krausz Gábortól, majd összejött a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével.

Az énekesnő elmondta, megviseli őt is az, amikor testvérét folyamatosan bántják.

„Nagyon nehéz ez. Ami Gabival történik, sokszor olyan, mintha velem történne. Nagyon durván rányomja a bélyegét a hangulatomra egy-egy ilyen támadássorozat. Mondanék neki néhány tanácsot, de nem biztos, hogy ő ezt be fogja tartani.

Előtte mindig elnézést kérek tőle, hogy én nem okoskodni akarok vagy fölényeskedni ezekben a helyzetekben, hanem egyszerűen csak segíteni. Ezt kell megértenie, hogy bennem semmilyen érdek nincs felé, egyszerűen azért próbálok segíteni neki, mert szeretem”

– mondta húgáról Tóth, aki arról is beszélt, hogy ő rengeteg energiát fordított az önismeretbe, és azt reméli, húga is így fog majd tenni.

„Ő mindig is egy kaméleon volt.

Mindig változott a kinézete, a gondolkodásmódja, az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki nagy hatást gyakorolt rá, akkor aszerint gondolkodott.

Sokszor gondoltam rá, hogy megkérdezem tőle: ebben hol vagy te, és te mit szeretnél? (…) Most rendben van magával. Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira. Akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell.

Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, csak el kell fogadni. És ez ő”

– fogalmazott.

Videó:

https://www.youtube.com/watch?v=pqPyEccORvw

Valódi Hírek