Aggasztó: Nincs jól a Nemzeti Színházban súlyos balesetet szenvedett színésznő

Egyszer már kiengedték, de visszakerült a kórházba.

Megírtuk, hogy baleset miatt félbe kellett szakítani a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia előadását. Két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérültek, őket kórházba kellett szállítani. Azóta kiderült, műtétre volt szükségük, de állapotuk szerencsére stabilizálódott.

Szászt azóta hazaengedték a kórházból. Úgy tudni, a két színész a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről zuhant több métert, és olyan súlyos sérüléseket szenvedhettek, hogy felépülésük több hónapig is eltarthat.

A színház vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila ezután posztjáról lemondott, ugyanakkor Csák János kulturális és innovációs miniszter a vizsgálat lezárultáig nem fogadta el lemondását.

Most újabb hírek érkeztek Száz Júliáról, akinek állapotáról az RTL Reggelijének műsorvezetője, Miller Dávid árult el részleteket.

„Apámra is ráomlott a díszlet a Made in Hungaryban. A József Attilából is a Sági Tomi azért ment el, mert leesett a díszletről, és egy rozsdás szög beleállt a kezébe”

– idézte fel emlékeit Miller az rtl.hu-nak.

A műsorvezető elmondta, ismeri Szászt, beszéltek is egymással. Mint mondta, a színésznőt már kiengedték egyszer a kórházból, de vissza kellett mennie.

„Beszéltem vele, kommunikál, csak nincs jól”

– mondta.

Kapcsolódó:

Elképesztő következményei lettek a Nemzetiben történt rémisztő balesetnek

Mi folyik itt? Visszakerült a kórházba a Nemzeti Színházban megsérült színésznő

https://nyugatifeny.hu/2023/11/29/megtorte-a-csendet-a-rendorsag-a-nemzetiben-tortent-sulyos-baleset-utan

Valódi Hírek