Rendkívüli: Kirúgták a munkahelyéről a TV2-s riportert kiosztó Szabó Balázst

Szólj igazat, betörik a fejed.

Mi is beszámoltunk róla, hogy sírva menekült el egy forgatási helyszínről a TV2 nevű fideszes propagandacsatorna riportere.

Dienes Petra a Győzike kontra Curtis ügyről szeretett volna forgatni egy bulváranyagot a „Tények” című műsor számára, ehhez pedig sikerült felkérnie interjúalanynak Szabó Balázst, az Ultras Újpest tagját, újpesti szurkolót, az újpesti önkormányzat független képviselőjét.

Szabó azonban nem a TV2 által elvárt szöveget mondta fel, hanem arról kezdett beszélni, hogy az egész Győzike-cirkuszt egy politikai megrendelésre gyártott terméknek tartja, és hogy véleménye szerint Győzikét a Fidesz vezetői bízták meg azzal, hogy a Fradi-meccseken rendszeresen pojácáskodjon.

Szabó Balázs előrelátó módon a saját telefonjával is rögzítette az interjút, és azután sem állította fel a felvételt, hogy a riporternő kifejezte elégedetlenségét a válaszaival kapcsolatban, illetve felszólította, hogy törölje a videót.

A fideszes propagandista végül könnyekben tört ki, majd stábjával együtt kocsiba szállt és sietősen elhagyta az interjú helyszínét.

A jelenetről készült videó letarolta az internetet, Szabó Balázst pedig a Nyugati Fény információi szerint a videó kikerülésének másnapján elbocsátották munkahelyéről, a Dunakeszi Járműjavítótól.

Lapunknak szerdán este sikerült elérnie telefonon Szabót, aki megerősítette, hogy a TV2-s riporterrel való incidense miatt rúgták ki a cégtől.

Elmondta: felettesei azzal indokolták az elbocsátását, hogy „a gyárkapu előtt, munkaidőben” került szóváltásba a riporterrel.

Szabó ugyanakkor hozzátette: egy „full NER-es” cégről van szó, így nem tudja kizárni, hogy politikai okokból kellett távoznia.

Kapcsolódó cikkünk:

Teljes összeomlás: Sírva menekült a TV2 propagandistája, miután az interjúalany beolvasott neki

.

Valódi Hírek