Teljes összeomlás: Sírva menekült a TV2 propagandistája, miután az interjúalany beolvasott neki

Dienes Petra nem erre számított.

Megrázó jelenet játszódott le a TV2 „Tények” kamerái előtt. A fideszes szennycsatorna a Győzike kontra Curtis ügyről szeretett volna forgatni egy bulváranyagot, ám végül a riporternő sírva hagyta el a helyszínt.

Mint ismert, a Fidesz-tag, békemenetes Gáspár Győző a legutóbbi Ferencváros-Újpest mérkőzésen a Groupama Aréna VIP-páholyából egy „Lila Majmok” feliratú sállal provokálta az újpesti szurkolókat. Ezután jött Curtis, aki patkánynak nevezte Győzikét, mire Győzike feljelentéssel fenyegette meg Curtist.

Erről a bulvársztoriról akart lehúzni még egy bőrt a TV2, ehhez pedig sikerült felkérniük interjúalanynak Szabó Balázst, az Ultras Újpest tagját, újpesti szurkolót, az újpesti önkormányzat korábban jobbikos, jelenleg független képviselőjét.

A TV2 riportere, Dienes Petra megpróbálta instruálni az interjúalanyt, hogy miről és mit szeretne hallani, Szabó azonban nem igazán akart megfelelni a fideszes TV2 elvárásainak, és arról kezdett beszélni, hogy az egész Győzike-cirkuszt egy politikai megrendelésre gyártott terméknek tartja, és hogy véleménye szerint Győzikét a Fidesz vezetői bízták meg azzal, hogy a Fradi-meccseken rendszeresen pojácáskodjon.

Dienes Petra, a TV2 nevű fideszes szennycsatorna propagandistája

Szabó többször elmondta, hogy Győzike politika feladatot hajt végre, és pontosan ugyanúgy nem önszántából jár Fradi meccsre, ahogy a Békemenetre sem. Szabó szerint Győzikét arra használják fel a megbízói, hogy a magyar stadionokat „elcigányosítsák”.

A riporter ezen a ponton elkezdett látványosan elégedetlenkedni a képviselő válaszával, mire Szabó megkérdezte:

„De miért forgatja a szemét asszonyom?!”

Dienes Petra erre kifejtette, hogy nem azt mondja az interjúalany, amit ő hallani szeretne, majd berekesztette az interjút, és kijelentette: nem járul hozzá, hogy Szabó videót készítsen az esetről.

Szabó Balázs ugyanis az egész interjút rögzítette a telefonjával.

A TV2-s riporter ezután egyre reménytelenebbül próbálja felszólítani az interjúalanyt, hogy törölje a telefonjáról a felvételt, majd a sokadik eredménytelen próbálkozás után felhívja a TV2-s felettesét, „a Gábort”.

„Ezt nem hiszem el, hogy komolyan levideóznak engem”

– méltatlankodik a fideszes riporter, majd könnyek között tör ki, miután rájött, hogy nem tudja kontrollálni a helyzetet.

„Itt videózik, jön utánam és videózik”

– panaszolta felettesének Dienes a telefonba, majd elmenekült a riportalanya elől. A stáb beült a céges kocsiba, és elhajtottak a helyszínről.

Dienes Petra egyébként a saját állításával ellentétben természetesen közszereplő, hiszen az Alkotmánybíróság 2018-as értelmezése szerint közszereplők azok a médiában tevékenykedő személyek, akik a különböző közéleti kérdésekben véleményformáló hatással léphetnek fel. A TV2 „Tények” című hírműsorának riportere nyilvánvalóan ilyen személy.

Ráadásul az Origo tavaly novemberi cikkében feltűnik egy másik közszereplői minőségében is: Az „Ismert nővel csókolózott a frissen elvált magyar énekes” című cikkben az áll:

„a Kelemen Kabátban énekese, Horváth Boldizsár túl van egy eleinte titkolt váláson, új klipjében pedig Dienes Petra exmodellel, a Tények Plusz riporterével alkotnak egy párt: nemcsak kézen fogva sétálnak és ölelkeznek, de csókolóznak is a kamera előtt.”

A Szabó Balázs és Dienes Petra csörtéjéről készült teljes felvételt megnézheted itt:


.

Vagy itt:


.

Kapcsolódó cikkünk:

Betelt a pohár: A fideszes celebbohóc szörnyen sértve érzi magát, feljelenti Curtist

.

 

Valódi Hírek