Videóval: Szanaszét oltotta a népszerű videós az új fiújával élő adásban smároló Tóth Gabit

Nem fogta magát vissza.

Az énekesnő még nyáron jelentette be, hogy válik Krausz Gábor sztárséf férjétől. Nemrég azt is elárulta, hogy azért tett így, mert kihűlt a kettőjük kapcsolata. Azóta csak találgatások és pletykák cikáztak a sajtóban arról, hogy Tóth Gabi beleszeretett a táncosába, Papp Máté Bencébe.

Vasárnap a Sztárban sztár leszek! élő adásában vállalta fel – hosszú hetek után – a szélrózsa minden irányába hajladozó Tóth, hogy egy párt alkotnak a Fricska táncosával. Osváth Zsolt nagyon kemény kritikát fogalmazott meg az üggyel kapcsolatban. A youtuber nem fogta vissza magát: szétszedte az álszenteskedő énekesnőt.

„Amit látunk, az egy kib*szott bohózat. De ami valójában történik, az elképesztően szomorú. Tóth Gabit amióta ismerjük több faszija volt, mint lemeze”

– mondta Osváth.

A népszerű videós a ZSHOWtime című műsorában úgy fogalmazott:

„Azon akadtunk ki, hogy Tóth Gabi élő adásban csőrözött a kalotaszegi kanijával, vagy hogy ki sem szellőzött a Krausz szaga a hitvesi ágyneműből, de násztopogóst jártak a családbarát (!) TV2-n? Vagy hogy azt kellett néznünk, hogy a hunok szent asszonya nyekereg a bárszéken, miközben az idei lökője násztáncot jár mellette?”

Osváth szerint Tóth is tehet arról, hogy „kikezdték”, mert többnyire teljesen mást közvetít magáról, mint amilyen életet él. A videós arra is rávilágított, hogy az énekesnő évekig tolta az arcunkba a „tökéletes család” képet, aztán mégis kiderült, mennyire esendő.

A youtuber arra is kitért, hogy egy olyan „családbarát” csatornán vetítették le Tóthék szerelmi táncot, amely finanszírozója a kereszténységre hivatkozva gyűlöl. Osváth szerint ez egy

aljas húzás mindenkitől, aki ebben részt vett.

Itt tudod megnézni a videót:

Valódi Hírek