Súlyos videó került elő: Putyin után Trump is megalázta Orbánt

Porszem került a gépezetbe.

Múlt héten megírtuk, hogy Donald Trump elismerő szavakkal méltatta a magyar miniszterelnököt. A bukorr amerikai elnök úgy megdicsérte Orbánt, hogy elolvadtak az Antarktisz jégsapkái.

„A nagyszerű úriember, Magyarország vezetője, nemrégiben mondott valamit, amikor megkérdezték tőle, mit javasolna Joe Bidennek, hogy rendbe hozza a világot. Azt mondta, csak egy dolgot tehet; vissza kell hozni Trumpot, azt mondta, jobb, ha visszahozod Trumpot!

Ez Orbán Viktor. Mindenki hallott róla? Ő a legerősebb vezető. Nagyon hatalmas ember”

– mondta akkor Trump Orbán Viktorról.

Úgy tűnik, Trump nagyon belelendült. Egy kampányrendezvényen megint „elismerően” nyilatkozott (helyesen: akart nyilatkozni) a magyar kormányfőről. A közönséget először arról kérdezte, hallottak-e már Orbánról, majd kijelentett egy orbitális baromságot:

„Ő az egyik legerősebb kezű vezető a világon. Törökország elnöke.”

Nézd meg Trump határtalan hülyeségét:

A volt amerikai elnök és Orbán kapcsolata különösen meghitté vált azóta, hogy a magyar vezető a Tucker Carlsonnak adott interjújában azt javasolta a jelenlegi amerikai adminisztrációnak az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban, hogy hívják vissza a bukott elnököt.

„Hívjátok vissza Trumpot! Ez az egyetlen lehetséges út”

– mondta Orbán.

Élünk a gyanúperrel, miszerint a volt amerikai elnök csupán eszközként használja Orbáb nevét a kampánya során, de az is lehet, hogy egy előre letárgyalt marketingakcióról van szó.

Azért reméljük legközelebb majd eltalálja, melyik országot is vezeti „a világ egyik legerősebb embere”, hiszen Törökország erős kezű diktátora nem Orbán, hanem Recep Tayyip Erdoğan, akinek a testőrei magyarországi látogatása során bántalmaztak egy magyar férfit az államalapítás ünnepén.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek