Megdöbbentő dolgot árult el Zalatnay Sarolta – ezt szívesen bevállalná Azahriah kedvéért

Simán belemenne, ha a fiatal tehetség felkérné.

„Azahriah nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a holdon, vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen

még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam”

fogalmazott Zalatnay Sarolta a minap a borsonline.hu-nak. A portál annak apropóján volt kíváncsi az énekesnő véleményére, hogy a 21 éves előadó immár harmadik alkalommal ért el teltházat a Puskás Arénában.

Zalatnay úgy fogalmazott:

„Azt első hallásra észrevettem, hogy ez a fiú valami egészen újat,

valami nagyon bátrat hozott be a zenei palettára

és ezért már önmagában is tiszteletet érdemel”.

Mint mondta: Azahriah „pont azt a merészséget hozta, amit mi léptünk meg annak idején, amikor a tánczenéből átvezettük a közízlést a beat korszakba”.

Hozzátette, hogy a fiatal tehetség esetében egy nagyobb vállalásról beszélhetünk, hiszen rengetegen próbálkoznak valami frisset behozni a zenébe, szinte Dunát lehetne rekeszteni velük.

Véleménye szerint Azahriah irigylésre méltó, nem irigységre, a kritizálóknak pedig meg kellene érteniük, hogy ahogy a világ, úgy a zenei ízlések is változnak.

„Arról, hogy mi érdemel sikert, nem az egyén, hanem a közönség dönt és esetében a közönség döntött. Nem fanyalogni kell, hanem utána csinálni.

Ha pedig ez nem megy, akkor illenék csendben maradni”

– szögezte le az énekesnő, aki mellesleg saját bevallása szerint imád vokalistaként a színpadra lépni. Megosztotta:

„simán” igent mondana „ennek a 21 éves kölyöknek is”,

ha épp vokalistára lenne szüksége.

„És hogy miért? Naná, hogy azért, hogy osztozhassak a sikerében és még egyszer láthassak a színpadról több mint 60 ezer embert”

– fogalmazott Zalatnay Sarolta.

Valódi Hírek