Így válik a luxus a hétköznapi óraviselő számára is büszkeségre okot adó előnnyé

A kiegészítők manapság egyre nagyobb jelentőséggel bírnak, és nem csupán a nők, hanem a férfiak körében is. Ezen pedig mi egy cseppet sem csodálkozunk, hiszen egy sikkes karóra nagyon sokat hozzá tud tenni az elegáns megjelenéshez. Pláne akkor, ha az általad viselt övvel és mandzsettagombbal egy tökéletes egészet alkot.

Ha egy ilyen darabra vágysz, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy nézz körbe a Buywatch.hu Seiko óra kínálatában, amelyben bőségesen találhatók sikkes darabok a különlegesebb alkalmakra. Ez egy férfi számára nemcsak egy üzleti tárgyalást jelent, hanem például azt is, amikor szíve választottját vacsorázni viszi, és igyekszik őt lenyűgözni.

Ez a nagyszerű márka külön modelleket szentelt a mindennapi élethelyzeteknek is

Ezek a karórák ugyan kevésbé kidolgozottak, de már megcsillantják mindazt, amiről a Seiko darabjai ismertek. Ilyen például a minőségi anyaghasználat, illetve az egyedi megjelenés. Hasonlóan karakteresek, mint a svájci órák: a kisugárzásukból árad a japán hit, a magabiztosság és az a kultúra, amely nem csupán önmagát tiszteli, hanem azt az európai világot is, amelyet immár meghódított.

Azt pedig még nem is említettük, hogy a hagyományos idő-/dátumkijelzős és stopper-kronográfok mellett összetettebb szerkezetek is elérhetők közöttük. Így szerencsére ezen a téren sem kell kompromisszumot kötnöd, ha mondjuk a költségvetésed nem engedi meg, hogy a magasabb kategóriás karórákat válaszd.

A kisebb szériás modellek mutatják be teljes fényében a márkát

Bár ezeknek a karóráknak az ára már jóval magasabb, de az esetükben az anyagminőség, a minőségérzet és a kidolgozottság is egy jóval magasabb szintre lép, ami maximálisan megmutatja, hogy mitől is számít vezető márkának a Seiko.

Érdemes megnézni például a Prospex vagy a Presage modelleket. Ha összeveted őket a márka standard karóráival, akkor láthatod, hogy a tokok és szíjak megmunkálásába jóval több időt és energiát fektettek, ami kifejezetten látványosan érződik az egyes felületeken. Arról nem is beszélve, hogy jóval masszívabb, tömörebb anyagból készülnek, amely még nagyobb tartósságot garantál.

Ami pedig magát az óraszerkezeteket illeti, ezek is sokkal komolyabbak már. Ebben a kategóriában kaphatók energiatakarékos, öröknaptáras kinetic vagy épp a svájciakkal összemérhető 28,800-as féllengésű automaták.

Végül pedig nézzük meg, hogy mi a helyzet a felsőbb kategóriás modellekkel!

Ezeknek az óráknak minden apró alkotóelemét egyetlen órásmester hívja életre, így azok a végletekig kimunkált, rendkívüli értékkel bíró karórák lesznek, amelyeket akár a gyermekednek is továbbadhatsz örökségként.

Ennek köszönhetően viszont az áruk is sokkal borsosabb. A világ első sorozatgyártott kvarc kristállyal működő órája, a Seiko Astron ára 500 ezer és 1 millió forint körül mozog, míg a Grand modellek 3 millió forint alatt egyáltalán nem kaphatók.