Tóth Vera nem érti, miért csinálnak nagy ügyet az emberek Tóth Gabiék válásából (+videó)

Más is vált már el.

Az egész nyarat felbolygatta Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. A családban sem teltek a napok izgalommentesen. Míg ők szakítottak, Tóth Vera és férje összeházasodott.

Tóth Gabi testvére és kedvese a Palikék világa című műsorban vallottak őszintén, például arról, milyen maradt a viszonyuk Krausszal.

„Alapvetően mindkettejükkel nagyon jó a kapcsolat, mi kicsit hátra is léptünk. A Gáborral is kapcsolatban vagyunk, szeretünk is együtt lenni. Meg hát ott a közös gyerek, sokat van nálunk”

– nyilatkozta a műsorban Pauli Zoltán, Tóth Vera férje.

„A sógorok arra vannak, hogy a villámot elhárítsák, a rossz felhőket elfújják. Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket. Nem úgy, hogy most jöjjenek újra össze, hanem a lehető legjobb barátságban teljen el az az idő, ahogy a gyerekük felnő”

– tette hozzá Vera, aki szerint egy váláshoz két ember kell, és nem érti, hogy az emberek miért csinálnak nagy ügyet testvére válásából.

„Amikor friss egy ilyen dolog, nagyon nehezen földeled le az embert, hogy az indulatait egy kicsit rakja félre és higgadtabban kezelje a dolgot. Mindenki, aki válik így csinálja, van egy dacos időszak, amikor mindenki azt várja, hogy betehessen a másiknak”

– vélekedett.

Valódi Hírek