Mi történik Tóth Gabival? Aggasztó bejelentést tett rajongóinak az énekesnő

Nagy baj van?

Tóth Gabi teljesen összeomlott. Legalábbis erre lehet következtetni az énekesnő legújabb Instagram-storyjából, amelyben a reménytelenségnek és a tehetetlenségnek adott hangot. Ám bejegyzése végén felcsendül a remény hangja is, miszerint mégis „a saját kezünkben van a lehetőség, hogy megerősítsük magunkat”.

„Van olyan, hogy elfáradunk a harcban, a bizonyításban, elfogy az erőnk, feladnánk.

Kezdjük azt látni, hogy minden hiába, mert mások erősebbek, vagy nem ért minket a környezetünk, magunkra maradunk. Ilyenkor a reménytelenségnek adunk teret, annak a korai megélésnek, amikor tehetetlennek, eszköztelennek éreztük magunkat a körülöttünk lévőkkel szemben.

Amikor nem tudtuk, hogyan kell kiállni magunkért, amikor elkezdtük torzan látni a világot, amiben másoknak minden könnyedén megadatik, ami nekünk nem”

– posztolta Tóth Almási Kitti szakpszichológus mondatait közösségi oldalán.

Az idézet végül azzal kecsegtet, hogy „nem a világ van ellenünk, hanem épp magunkat gyengítjük ezekkel a gondolatokkal”.

„Ilyenkor fontos tudatosítani, hogy ezt a kilátástalan képet a félelmeink festik elénk, ez általában nem realitás. Amint ezt belátjuk, megérezzük azt, hogy a mi kezünkben van a lehetőség arra is, hogy megerősítsük magunkat azzal, hogy

az akadályok helyett a lehetőségeinkre fordítjuk a figyelmet”

– folytatódik a Tóth által megosztott idézet.

Mint ismert, Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be válásukat, majd Gabit rövidesen már új szerelme oldalán kapták lencsevégre. Tóth Gabi és Papp Máté Bence már össze is költöztek Szentendrén, nyaralni is együtt indultak, de rendszeresen láthatjuk őket közösen a színpadon is, ugyanis az énekesnő a Fricska Táncegyüttessel szórakoztatja a közönséget néhány hónapja. Mindezek ellenére most bejegyzése alapján mégis úgy tűnik, újabb viharfelhők gyülekeznek Gabi élete felett.

(Tóth Gabi/Instagram)

Valódi Hírek