Vajon mi böki a csőrét? Hirtelen belerongyolt Iványiékba Orbánék józsefvárosi politikusa (+videó)

Valami nem tetszik neki.

Mint írtuk, Iványi Gáborék nagy bajban vannak: a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője kiáltványban kért segítséget, miután „a magyar kormány a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közreműködésével minden eddiginél nagyobb, 175 millió forintos” elvonással büntette őket.

Iványi nemrég arról nyilatkozott, hogy Orbán Viktorék teljesen ellehetetlenítik a működésüket: dolgozóik felmondtak, mivel alig tudnak nekik fizetést adni, így épp a működőképességük határát súrolják.

Hangsúlyozta: csupán az elvégzett munka bérét kérik.

Vörös Tamás a minap közösségi oldalán egy videóban arról beszélt, hogy Iványit egy politikai szereplőnek tartja. A józsefvárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője azon háborodott fel, hogy Iványiék szervezete 10 millió forintot kapott a józsefvárosiak pénzéből. Véleménye szerint

a szervezet hibája, hogy olyan feladatokat vállalt el, amire nem volt meg a fedezete.

Hozzátette: szerinte Iványiék tevékenysége semmilyen szociális problémára nem hozott megoldást a kerületben – állítása szerint ezzel a józsefvárosiak is egyetértenek.


(Vörös Tamás/Facebook)

Időközben a szegedi önkormányzat 10 millió forintos segélyt nyújtott az Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott Szegedi Wesley János Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumnak.

Bár a település fideszes politikusai nem tartották megalapozottnak a támogatást, a Botka László polgármester mellett álló többség végül megszavazta a pénzt az intézménynek,

ezzel is elismerve munkájuk fontosságát.

Valódi Hírek