Ez most komoly? Nagyon kiakadtak a nézők, amikor észrevették, mit tett Tóth Gabi a tévéstúdióban

Atyaég!

Kiakadtak a netezők Tóth Gabi újabb húzása miatt. Az énekesnő ugyanis elég furcsaságot művelt a Tv2 stúdiójában. A csatorna kivizsgálta az ügyet.

A Sztárban sztár leszek szombati adásában a 25 éves Barta Sára színpadra vonulása előtti másodpercekben a vágók olyan képsorokat vágtak be, amelyeken az látszik, hogy

Tóth valamiféle füstöt fúj ki a szájából.

A Reddit nevű közösségi oldalon azt írták a kommentelők, nagy valószínűséggel IQOS-t, azaz hevítőrudas cigit szív az énekesnő.

Íme az ominózus jelenet:

A jelenet alapján egész pontosan nem lehet eldönteni, hogy valóban erről van szó.

A Blikk rákérdezett Tóthnál, az énekesnő azonban tagadta, hogy dohányterméket fogyasztott. Azt mondta, valamiféle vitaminos pipát szívott, amelyet „minden influenszer reklámoz”, de a márkáját nem tudta megmondani.

„Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb”

– fogalmazott.

A Tv2 is reagált az esettel kapcsolatban:

„A videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen, ezért a TV2 kivizsgálta az ügyet. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban”

– közölték.

Egyébként a magyar törvények szerint szigorúan tilos a dohányzást bármiféle médiatermékben bemutatni, illetve azt népszerűsíteni.

Valódi Hírek