Mire készül Orbán? Sebtiben összecsődíti a politikusait, rendkívüli frakcióülést tartanak

Fontos ügyet kell lezongorázniuk.

„A parlament őszi ülésszakának kezdetén – a szokásoknak megfelelően – a Fidesz és a KDNP képviselőivel kihelyezett frakcióülést tartunk szeptember 20-21-én Esztergomban”

–ismertette Kocsis Máté kedden a Facebookon.

A Fidesz frakcióvezetője azt írta, hogy szerinte a „brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket hozott” (?), az elhibázott szankciók energiaválsághoz vezettek, sőt ők okozták a gazdasági visszaesést is.

Orbán Viktorék előszeretettel hibáztatják a belga fővárost (mindenért is!). Kocsis azt üzente, meg kell szüntetni a „brüsszeli kettős mércét”.

Emellett – szokásokhoz híven – a genderpropagandáról és a migráció „erőltetéséről” is ejtett pár szót, valamint az „erős és sikeres jobboldal” fontosságát emlegette.

Az Orbán-kormány „sikereit” ugyanakkor nem támasztja alá, hogy pénteken például az Egységes Diákfront szervez tüntetést a fővárosban. Emellett a magyar inflációnak sikerült európai rekordokat döntenie, télen sem számíthatunk az árak csökkenésére a fakitermelés területén.

Márpedig ez igazán fontos lenne a magyar családoknak, nem beszélve az élelmiszerárakról, a háztartási energia áráról, a szolgáltatások díjáról és az üzemanyagárakról, amelyek a KSH friss adatai szerint rohamosan emelkedtek az elmúlt egy évben.

Augusztus közepén írtunk arról, hogy Európán belül még mindig Magyarországon a legnagyobb mértékű a drágulás. Az Eurostat ábráján az látszik, hogy a Fidesz által emlegetett „elhibázott brüsszeli döntések” valamiért nem hatottak olyan erősen egy államra sem, mint Magyarországra.

Kapcsolódó cikk:

https://nyugatifeny.hu/2023/09/12/ebbol-mi-lesz-minden-magyarnak-uzent-az-europai-parlament-elnoke

Valódi Hírek